Grid star
punguta cu doi bani

Clotilde Armand a ales o firma de salubritate de 6 ori mai scumpa decat Romprest

Declararea starii de alerta in Sectorul 1 din cauza gunoaielor este mina de aur pentru primareasa Clotilde Armand (foto): USR-ista poate alege fara licitatie carei firme sa ii atribuie contractul de salubritate (contract care acum se deruleaza cu Romprest). Ceea ce Clotilde a si facut: i-a bagat la cascaval pe cei de la SC BRAI-CATA SRL (CUI: 13627967), care ofera un tarif de 629 de lei per tona de deseuri colectate, de sase ori mai mare decat Romprest (103 lei/tona) si decat SC Blue Planet Services SRL (113,64 RON/t), care a trimis si ea oferta, dar a fost refuzata, potrivit Stiripesurse.ro.

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Brai-Cata a fost fondata de sicilieni acuzati de legaturi cu Mafia (Cosa Nostra). Potrivit documentelor firmei publicate in Monitorul Oficial, in februarie 2008, compania Urban a lui Doru Florescu a preluat pachetul majoritar de actiuni de la Brai-Cata, cu sediu la acea vreme in Braila, de la cetatenii italieni Rosario Raneri din Bagheria, Esposito Raffaele si Nudo Ernesto din Siracusa (Sicilia). Italianul Rosario Raneri, un fost politist, a fost vizat de o ancheta de spalare de bani a Parchetului general, cu Directia de Investigatii Antimafia de la Roma. Raneri era acuzat de legaturi cu Cosa Nostra. El a fost asociat cu Paul Brener, contabilul celebrului mafiot sicilian Bernardo Provenzano, relateaza G4media.ro.

Acum va lasam sa reflectati singuri cata greutate au vorbele lui Clotilde Armand cand primareasa se bate cu caramida in piept ca se lupta cu mafia gunoaielor.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani