Grid star
punguta cu doi bani

Consiliul Concurentei verifica preluarea unei companii aeriene

O companie aeriana care activeaza pe piata din Romania ar putea fi preluata de una dintre cele mai cunoscute agentii de turism. Totul se va intampla insa doar daca isi va da acordul Consiliul Concurentei, condus de Bogdan Chiritoiu (foto).

Mai exact, societatea Christian Tour intentioneaza sa achizitioneze compania aeriana Anima Wings Aviation SA. Posibila tranzactie a fost anuntata de Consiliul Concurentei, care a precizat ca in aceste momente analizeaza operatiunea comerciala.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Christian Tour Holding S.A. intentioneaza sa preia Anima Wings Aviation S.A. Grupul Christian Tour, cunoscut pe piata si sub numele de Memento Group, este activ in principal pe piata furnizarii de servicii turistice. Anima Wings este o companie specializata in zboruri de tip charter destinate turoperatorilor din Romania.

Conform prevederilor Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta operatiune trebuie autorizata de Consiliul Concurentei, care o va evalua in scopul stabilirii compatibilitatii cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.

Eventualele observatii si puncte de vedere pot fi transmise autoritatii de concurenta prin fax la nr. 021 405 45 12 sau prin e-mail la adresa servicii@consiliulconcurentei.ro in termen de 20 zile de la data prezentului anunt”, a transmis Consiliul Concurentei.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani