Grid star
eveniment

COSTURI CU 44% MAI MICI PENTRU LIVRARILE DE PE OLX – In cat timp ajung produsele

Compania Nationala Posta Romana a incheiat un contract cu OLX Romania, iar incepand de marti, 25 mai 2021, cumparatorii vor putea opta pentru livrarea produselor prin intermediul Postei Romane, la un tarif preferential cu pana la 44% mai mic, spre deosebire de costurile standard.

Coletele vor ajunge in posesia cumparatorilor prin serviciul INTER POINT al Postei Romane, destinat clientilor care vand sau cumpara bunuri de pe platformele de anunturi online.
Optiunea de livrare prin Posta Romana se efectueaza foarte usor, de catre vanzator, din contul sau de client OLX, avand posibilitatea de a selecta, dintr-un numar de 800 de subunitati postale informatizate, una agreata de cumparator, de unde acesta isi va ridica trimiterea. Vanzatorul efectuaza AWB-ul direct din platforma OLX si il prezinta, impreuna cu coletul, la orice oficiu postal.

30 kilograme, greutatea maxima a coletelor


Posta anunta ca trimiterile vor ajunge la destinatie in maximum 2 zile de la prezentare, in cazul livrarilor efectuate in acelasi judet si in maximum 3 zile, pentru livrarea in alte judete. Acestea vor putea fi monitorizate in sistem Track&Trace pe intreg fluxul tehnologic, de la prezentare si pana la livrare. Greutatea maxima admisa a expeditiei este de 30 kg.
Posta Romana asigura avizarea destinatarilor prin transmiterea unui SMS, la momentul sosirii trimiterii in subunitatea postala. De asemenea, cumparatorului i se ofera optiunea deschiderii coletului la livrare, in vederea verificarii continutului.

Cheltuielile, suportate de cumparator

Toate cheltuilelile sunt suportate de catre cumparator, care face plata, la destinatie, prin mandat postal. Trimiterile vor fi pastrate in subunitatile postale, la dispozitia destinatarilor, timp de 10 zile. In cazul in care coletele nu sunt ridicate sau sunt refuzate, acestea sunt returnate expeditorilor, costurile fiind suportate de catre compania OLX:
„Prin parteneriatul incheiat cu OLX Romania, venim in sprijinul utilizatorilor acestei platforme, cu un tarif cu pana la 44% mai mic, spre deosebire de tarifele de lista. Suntem incantati ca OLX a identificat in Posta Romana un partener de incredere si s-a indreptat catre noi, prin incheierea acestui contract, in urma analizei din care a reiesit ca 26% din trimiteri se livrau prin intermediul companiei noastre. Avem convingerea ca va fi un parteneriat de succes si estimam un trafic de peste 600.000 de colete, anual”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Postei Romane.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani