Grid star
eveniment

TITLURI DE STAT – Iata dobanzile oferite. Castigurile sunt neimpozabile

Ministerul de Finante anunta ca in perioada 1-26 aprilie 2021, persoanele fizice rezidente pot subscrie pentru titluri de stat TEZAUR prin intermediul unitatilor operative ale Trezoreriei Statului si prin Posta Romana. Castigurile sunt neimpozabile.

Dobanzile anuale oferite sunt: 2,95% pentru scadenta de 1 an, 3,35% pentru scadenta de 3 ani si 3,75% pentru scadenta de 5 ani. Titlurile de stat sunt emise in forma dematerializata, au valoare nominala de 1 leu, iar dobanda anuala este platita la termenele prevazute in prospectul de emisiune.
Titlurile de stat emise in cadrul Programului TEZAUR sunt transferabile si se pot rascumpara in avans.
Investitorii au posibilitatea anularii subscrierilor deja efectuate doar in perioada de subscriere, prin depunerea unei cereri.

Titlurile de stat pot fi cumparate:

Intre1-26 aprilie 2021 de la unitatile Trezoreriei Statului;

Intre1-22 aprilie 2021 pentru mediul rural si 1-23 aprilie 2021 pentru mediul urban prin Compania Nationala Posta Romana:

"Alternativa de economisire propusa de Ministerul Finantelor se bucura de un interes crescut al romanilor, deoarece veniturile/castigurile aferente sunt neimpozabile.
Detinatorii de titluri de stat TEZAUR lansate in cadrul emisiunilor anterioare si care au ajuns la maturitate pot reinvesti disponibilitatile neridicate la scadenta aferente acestor emisiuni anterioare prin subscrierea in cadrul emisiunilor de titluri de stat lansate in luna aprilie in cadrul Programelor de titluri de stat pentru populatie TEZAUR”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani