Grid star
eveniment

ORBAN SI VELA TREBUIE SA PLECE – Se cere demisia premierului si a ministrului de Interne: „PNL a oficializat parteneriatul clanurilor de mafioti cu cei care ar fi trebuit sa ne apere”

Premierul Ludovic Orban (foto stanga) si ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela (foto dreapta), trebuie sa-si dea demisia urgent pentru felul dezastruos in care au gestionat problema interlopilor din Romania.

Solicitarea a fost lansata vineri, 28 august 2020, de catre senatorul PSD Radu Preda, liderul grupului PSD din Senat. Preda este revoltat atat de faptul ca sefii Politiei Romane au fost surprinsi negociind cu interlopii din clanul Duduienilor (ramura Pian), cat si de faptul ca Silviu Gabriel Mototolea, un membru al acestui clan, a fost numit in consiliul de administratie al SC Romfilatelia SA, prin hotarare a adunarii generale a actionarilor de la fabrica nationala de timbre. Mentionam ca Romfilatelia este o filiala a Companiei Nationale Posta Romana, unde actionar majoritar este statul roman, prin Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor (cu 93,52%).

Postarea de pe Facebook a lui Radu Preda:

Orban si Vela, Demisia urgent!

In Guvernarea PNL, Romania a devenit sufocata de infractori interni si bombardieri externi precum si de clanurile mafiote care au batut palma sau negociaza de zor cu Politia.

Niciun roman nu mai e in siguranta pe strada, de cand PNL a oficializat parteneriatul clanurilor de mafioti cu cei care ar fi trebuit sa ne apere.

PNL, Orban, Vela nu au nicio scuza, niciun motiv sa nu plece dupa ce toti romanii au vazut cum mai multi sefi din Politia romana fraternizeaza in miez de noapte cu sefii clanurilor de infractori!

Demisia domnule Orban, daca nu stiati ca sub dumneavoastra colcaie legaturile dintre mafioti si politisti, e grav si trebuie sa plecati imediat din functie, daca stiati, e si mai grav ca ati acceptat sa fie pusa in pericol viata romanilor si trebuie sa parasiti de indata functia de premier al Romaniei.

Ludovic, nu se mai poate, ati umplut tara de infractori cu care v-ati dat mana in miez de noapte la cel mai inalt nivel”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani