Grid star
eveniment

PREMIERUL, SFIDAT DE MINISTRII – Ultimatumul lui Citu: “Nu vor primi acei bani”

Premierul Florin Citu pare ca este sfidat de ministrii din guvernul pe care ii conduce, si carora le-a cerut sa faca un plan de reorganizare a ministerelor si sa i-l prezinte. Citu a declarat ca pana in prezent nu a primit asa ceva, precizand ca inca mai asteapta.

Seful executivului a declarat la radio Guerilla ca ministrii nu vor primi bani la rectificare pentru a avea cheltuielile pana la finalul anului acoperite daca nu fac reforma.

Iata declaratiile facute de Florin Citu:

"Le-am cerut ministrilor sa faca si ei reforma. 
Anul trecut am reusit in Ministerul de Finante sa fac reorganizare, sa reduc numarul de directori generali si asta a adus economii la buget si ministerul merge foarte bine si a colectat mai mult decat inainte, am economisit si bani.
Poti face reforma si sa reduci numarul de directori generali. E cea mai simpla reforma.
Ii incurajez, deocamdata ii incurajez, dupa aceea o sa le solicit ministrilor sa faca aceasta reorganizare a ministerelor.

Inca mai asteapta

Pana acum nu am primit reorganizarea ministerelor care sa faca ce am facut eu, sa reduca numarul de directori generali. Pana acum nu a avenit niciunul sa faca asta. Acum ii incurajez, apoi o sa le solicit, altfel nu se pot reduce cheltuielile. Le spun colegilor din Guvern ca nu vor primi acei bani la rectificare pentru a avea cheltuielile pana la finalul anului acoperite. Daca nu fac reforma."

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani