Grid star
eveniment

DEMITEREA SEFULUI TERMOENERGETICA – Nicusor Dan, somat sa-l dea afara pe Claudiu Cretu. Bucurestenii tremura de frig in casa si nu au apa calda (Document)

PSD Bucuresti solicita Primarului General Nicusor Dan (foto) demiterea de urgenta a directorului Termoenergetica, Claudiu Cretu, pentru managementul defectuos, neprofesionalismul si lipsa de empatie dovedite pe parcursul mandatului sau.

Fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Badulescu, a postat pe facebook solicitarea adresata de grupul consilierilor PSD lui Nicusor Dan. PSD acuza ca de luni intregi, bucurestenii stau in frig, iar in aceasta vara cartiere intregi nu au avut apa calda. Consilierii social-democrati arata ca pe site-ul companiei Termoenergetica sunt zeci de pagini de adrese ale unor imobile fara apa calda si caldura.

“Suntem in luna octombrie, atunci cand va veni gerul ce se va intampla in apartamentele bucurestenilor? Dar in gradinitele, scolile, spitalele, caminele de batrani, institutiile publice racordate la sistemul centralizat de incalzire?
Lipsit de orice urma de respect si decenta, actualul director Termoenergetica, fost director ELCEN, le recomanda bucurestenilor sa isi cumpere calorifer si boiler, ambele electrice. Dincolo de cinismul acestor recomandari, ne intrebam daca domnul Cretu crede ca orice bucurestean isi permite sa achite nu doar achizitia respectivelor aparate, dar si sumele uriase care vor veni din facturile pentru curentul electric. Nu toti au veniturile dvs, dl Cretu!

Cretu sa dea raportul

In plus, reamintim ca dl Cretu a fost directorul ELCEN, companie controlata de Ministerul Energiei, timp de 3 ani. Acum sustine ca in ultimii 10-15 ani nu s-au facut investitii in sistemul de termoficare, uitand probabil ca institutia pe care o conduce a fost parte a acestui sistem! Solicitam oficial dl Cretu sa ne spuna ce investitii a facut ELCEN in ultimii 4 ani ani? A modernizat dl Cretu in mandatul sau macar vreuna din cele patru centrale de care raspundea?

Demiterea de urgenta

Atragem atentia Primarului General ca nici macar in privinta centralei temporare de la Titan, pe care a promis-o bucurestenilor cu atata usurinta, la inceputul anului, actualul director al Termoenergetica nu a avansat deloc. Dl Cretu stie doar sa arunce vina pentru lipsa sa de implicare, pentru indolenta cu care trateaza una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta locuitorii Capitalei.
De aceea, consideram ca demiterea sa urgenta si numirea unui director pe criterii stricte de competenta, si nu de apartenenta politica sunt singurele optiunile pe care le are in acest moment Primarul General!”
, se mai arata in postarea facuta pe facebook de Aurelian Badulescu.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani