Grid star
criptomonede

CUM SA CUMPERI TOKENUL SQUID GAME – Criptomoneda asociata serialului coreean creste exponential, in pofida avertismentelor specialistilor din piata cripto

Sunt mai multe semnale de alarma in ce priveste tokenul SQUID asociat povestii distopice din serialul coreean Squid Game de pe Netflix, insa avertismentele lansate de specialisti nu au reusit sa franeze cresterea exponentiala a pretului criptomonedei. Criptomoneda nu e disponibila pe toate platformele de exchange cripto si, mai mult, poate fi cumparata doar cu alte criptomonede si nu cu valute fiat. Lumea Banilor detaliaza modul in care se poate achizitiona SQUID, nu inainte de a lista cele mai importante "red flags” in ce priveste proiectul cripto.

Duminica, 31 octombrie, SQUID a atins un pret de 33,89 dolari in jurul orei 11.00, de aproape 10 ori mai mult decat vineri, 29 octombrie, cand tokenul costa circa 3,85 dolari si multiplicat cu 3389 in raport cu saptamana trecuta, cand pretul de achizitie era de un cent.

Insa unii specialisti in piata cripto subliniaza ca exista o multime de "red flags” care indica faptul ca acest proiect criptografic, Squid Game, este o inselatorie masiva, scrie bgr.com. Si ca orice risc trebuie asumat cu maxima precautie.

La ce "red flags” ar trebui sa fiti atenti inainte de a investi in SQUID

Pentru inceput, "cartea alba” a proiectului contine o serie de greseli gramaticale, are o ortografie bizara si afirmatii care sunt imposibil de verificat. Mai mult decat atat, coinmarketcap.com, una dintre cele mai mari platforme de exchange cripto, lanseaza un avertisment clar:

"Am primit mai multe rapoarte conform carora utilizatorii nu pot vinde acest token in Pancakeswap. Va rugam sa faceti propria dumneavoastra investigatie si sa fiti extrem de precauti. Acest proiect, desi este in mod clar inspirat de emisiunea Netflix cu acelasi nume, nu este afiliat IP-ului oficial”, se arata pe coinmarketcap.com.

Dezvoltatorii proiectului cripto pretind ca sunt foarte experimentati, frecventand universitati de top, cum ar fi Universitatea din Michigan si Universitatea Rice. Alti dezvoltatori au, de asemenea, experienta de lucru cu Amazon si Netflix, potrivit benzinga.com. Cu toate acestea, potrivit investigatiilor facute de jurnalisti, multi dintre acesti "dezvoltatori” nu au nicio prezenta pe internet, ceea ce ridica noi semne de intrebare cu privire la token. Echipa sustine ca Elon Musk ar fi cumparat tokenuri Squid Game, dar nu exista nicio dovada in acest sens.

Si totusi, cum si de unde se poate achizitiona tokenul SQUID?

Acestea fiind spuse, cu toate avertismentele necesare, daca totusi va asumati riscul cu sume pe care puteti risca sa le pierdeti intrebarea este: Cum si de unde pot cumpara SQIUD?

Trebuie mentionat ca tokenul Squid Game este un jeton Binance Smart Chain BEP-20 (BSC) care este utilizat in principal ca forma de plata. Utilizatorii pot plati o taxa de intrare dezvoltatorilor pentru a concura in jocuri, similare emisiunii TV. Taxele de intrare variaza de la 456 SQUID la 15.000 SQUID, in functie de stadiul jocului. Desi jocul nu este inca lansat, o versiune beta va fi lansata in curand. Lumea Banilor a prezentat toate informatiile (click aici pentru a citi).

Pasul 1: Deschideti un cont Binance

Deoarece SQUID este un token BSC, veti avea nevoie de un cont Binance pentru a cumpara. Pentru a deschide un cont Binance, accesati site-ul lor si inregistrati-va folosind un e-mail si o parola. Va trebui apoi sa introduceti cateva informatii personale si va puteti finanta contul.

Odata ce contul dvs. este finantat, puteti achizitiona Binance Token (BNB) folosind moneda fiat. Cu toate acestea, nu va puteti schimba BNB-ul cu SQUID fara un portofel electronic.

Pasul 2: Descarcati Trust Wallet sau Metamask

Un portofel cu criptomonede este un loc pentru a stoca cripto in siguranta. Acesta foloseste chei private pentru a proteja detinerile cripto. Doua dintre cele mai bune portofele sunt MetaMask si Trust Wallet. Pentru a deschide un portofel pe MetaMask sau Trust Wallet, aveti nevoie doar de e-mail si parola. Apoi vi se va atribui o adresa de portofel electronic. Dupa ce adaugati Binance Smart Chain in portofel, va puteti transfera BNB-ul in portofel. Retineti ca adresele portofelului BEP-20 incep cu „0x”.

Pasul 3: convertiti-va tokenurile BNB

Odata ce BNB-ul dvs. este intr-un portofel, sunteti gata sa cumparati SQUID. Pentru a face acest lucru, va trebui sa schimbati BNB-ul cu SQUID. In prezent, singura platforma de exchange cripto care ofera un transfer BNB/SQUID este Pancakeswap.

Pasul 4: faceti achizitia

Pe Pancake Swap, va puteti conecta portofelul in coltul din dreapta sus. Puteti folosi apoi MetaMask sau Trust Wallet pentru a va finanta schimbul. Selectati perechea BNB la SQUID. Puteti introduce apoi suma in BNB pe care doriti sa o schimbati cu SQUID. Efectuati tranzactia, iar SQUID-ul va fi in portofel. Poti vedea pozitia SQUID din portofel. Insa nu pierdeti din vedere ca investitorii au raportat ca nu isi pot vinde tokenurile SQUID.

Este Squid Game Token (SQUID) o investitie buna?

In prezent, Squid Game Token este o investitie in mare parte speculativa, cu mult risc. Desi a crescut enorm, utilizatorii au raportat ca nu reusesc sa vanda tokenul. De asemenea, dezvoltatorii nu si-au lansat jocul, care este scopul principal al existentei SQUID. Avand in vedere ca exista atat de multe "red flags”, daca nu va puteti asuma riscul de a pierde toata investitia, e recomandat sa cumparati criptomonede traditionale cu valoare reala, cum ar fi Ethereum si Bitcoin.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani