Grid star
eveniment

CUMPARATI PRODUSE ROMANESTI – Indemnul patronului Cherhanalei Victorita Pescarita, unul din participantii la FoodIntelForum

Patronul Cherhanalei Victorita Pescarita, Marian Cuzdrioreanu (foto), ii indeamna pe romani sa cumpere produse romanesti. Acesta este unul dintre participantii de la FoodIntelForum, acolo unde se strang profesionisti din Agribusiness, Productie alimentara, Productie de bauturi, Retail si HoReCa.

Hai sa ne ajutam tara cumparand produse romanesti, pentru ca acestea sunt cei mai buni ambasadori ai Romaniei!”

Marian Cuzdrioreanu are doua facultati absolvite: Facultatea de Constructii Hidrotehnice (1982) si Facultatea de Drept (2000), un masterat in Drept International (2002), cursuri de specializare in SUA, Danemarca, Croatia si Spania, cadru universitar al Institutului de Constructii Bucuresti.

Presedintele asociatiei ROFISH, membru in Comitetul de Dezvoltare al Domeniului Pestelui, Vicepresedintele BIO Romania, membru al Asociatiei Disciples Escoffier, membru al Asociatiei Bucatarilor si Cofetarilor, consilierul presedintelui in domeniul pestelui si fructelor de mare.

Iata anuntul FoodIntelForum:

"Marea investitie de exceptie a lui Marian Cuzdrioreanu, care produce un profit fabulos si care deschide toate usile, v-o prezentam mai jos.

Chiar si oamenii de afaceri de mare succes pot avea calitati care depasesc pragmatismul zilnic si gestionarea bugetelor.

Asta e doar inceputul!

'Luna este singuratatea impartasita

Intre mine si tine,

Intre cer si luna,

Oglindita in lac,

Unde lacrimile noastre si asteptarile cerului zac.

Uitandu-ne amandoi, Unul pe cer, unul in lac,

Suntem doua buze ce saruta speranta si tac.

Privind zarea,

Singuratea lunii ne taie rasuflarea.

In noaptea din zarile pustii,

Te astepta iubirea … sa vii!

Fuge lumina lunii dupa tine,

Si stelele palpaie pe cer,

Ma uit in zare si-mi vine,

Sa-ti dau intalnire pe luna

Pe jumatatea plina!!!

Si cand stelele clipesc.

Esti Tot ce pot sa privesc

Din tabloul celest!!!

Iubirea si durerea sunt emotii ce n-ai crede ca pot exista impreuna,

Ca viata si moartea

Ca soarele si luna.

Nu exista curaj fara frica.

Sa nu ramai singur nici-o clipa!

Miracolul unei intalniri intamplatoare,

Este ca cea din amurg dintre luna si soare.

Unii fac poezii, altii portrete,

Numai Dumnezeu face suflete pereche!

Asta e doar inceputul!

Apoi urmeaza rasaritul”.

Pe langa talentul artistic evident, o simpla revizuire a CV-ului lui Marian Cuzdrioreanu, ne demonstreaza forta de business, educatia si inclinatiile culturale. Doua facultati absolvite, Facultatea de Constructii Hidrotehnice (1982) si Facultatea de Drept (2000), un masterat in Drept International (2002), cursuri de specializare in SUA, Danemarca, Croatia si Spania, cadru universitar al Institutului de Constructii Bucuresti.

Presedintele asociatiei ROFISH, membru in Comitetul de Dezvoltare al Domeniului Pestelui, Vicepresedintele BIO Romania, membru al Asociatiei Disciples Escoffier, membru al Asociatiei Bucatarilor si Cofetarilor, consilierul presedintelui in domeniul pestelui si fructelor de mare.

Patron al Cherhanalei Victorita Pescarita doreste in mod aprig, pe langa creatiile sale, sa transmita populatiei urmatorul mesaj:

'Hai sa ne ajutam tara cumparand produse romanesti, pentru ca acestea sunt cei mai buni ambasadori ai Romaniei!'

Beneficiaza de reducerea de 25% la taxa de participare pana pe 31 martie 2023! Respecta banii, pentru ca toata lumea te asteapta la FoodIntelForum, editia a VI-a, 24-26 mai 2023.

La #FoodIntelForum, editia a VI-a, 24-26 mai 2023, toti participantii pot expune gratuit mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!

Sponsorii: Smart Home Development (Sponsor Platinum), Profi (Sponsor Silver);

Partenerii: ComputerLand Romania, Biris Goran SPARL, Mirdatod Ibanesti, AgriCloud, GEI Consultanta Specializata, VBR Labs, Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti, Academia De Stiinte Agricole SI Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI, HORA, ASPES;

Parteneri Media: Food Biz, Agrostandard News, #RomaniaFunctioneaza, Revista Economistul, Lumea Banilor, money.ro”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani