Grid star
eveniment

CUPA SECTORULUI 3 – Fluier de start de la Negoita. Miodrag Belodedici, prezent

Fluier de Start pentru Cupa Sectorului 3: Primaria Sectorului 3 condusa de Robert Negoita (foto) anunta ca un jucator al generatiei de aur este gazda competitiei in acest an.

Saptamana Europeana a Sportului incepe in Sectorul 3 cu evenimentul ajuns la cea de-a doua editie, “Cupa Sectorului 3”, care se va desfasura in doua locatii, respectiv bazele sportive Vitan si Unirii. Competitia este organizata de Primaria Sectorului 3 si are ca scop promovarea miscarii in aer liber, dar si popularizarea bazelor sportive cu acces gratuit amenajate in ultima perioada.

Sute de cetateni cu dorinta de miscare, dar si de a castiga s-au inscris deja la Cupa Sectorului 3 pentru a se infrunta amical in singura competitie sportiva cetateneasca organizata la nivelul unui sector. Astfel, intre 22 si 30 septembrie, de la orele 18.00 la 21.00, participantii se vor infrunta in patru campionate din patru sporturi: fotbal, tenis cu piciorul, tenis de masa si tenis de camp. Castigatorii vor fi fi premiati de Primaria Sectorului 3 in cadrul unei festivitati organizate pe 30 septembrie la baza sportiva Vitan.

Jucator al generatiei de aur – gazda competitiei

In cadrul festivitatii de premiere va fi prezent si fostul mare fotbalist roman din „generatia de aur” Miodrag Belodedici care va oferi castigatorilor mingi de fotbal cu autograf.

Vineri, 29 septembrie si sambata 30 septembrie, la baza sportiva Vitan, cei care vor veni sa sustina sportivii vor avea parte si de meciuri demonstrative de tenis cu jucatori profesionisi, dar si de o serie intreaga de ateliere interactive pentru copii in care cei mici vor fi initiati in activitati sportive si recreative precum: aerobic, fitness, dansuri, badminton, arte martiale. Pentru copii, dar si pentru adulti, va fi prezent si un specialist in nutritie care va oferi consultanta doritorilor, indiferent ca practica un sport sau vor doar sfaturi pentru o viata sanatoasa.

Primaria Sectorului 3 ii invita pe toti iubitorii sportului si miscarii in aer liber sa fie alaturi de sportivii Sectorului 3, in competitia dedicata lor.

Cititi aici Programul Competitiei

 

https://www.youtube.com/watch?v=nCEd2hF_frk

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani