Grid star
eveniment

DICTATURA MEDICALA NASTE CONTRABANDA – Ce au ajuns sa faca oamenii presati de restrictiile pandemiei

Disperarea oamenilor sa scape de sub cizma dictaturii politico-medicale atinge cote nebanuite. Vedeti mai jos la ce s-a ajuns pentru ocolirea restrictiilor impuse in numele pandemiei.

Mai multe grupari infractionale produc si vand in Europa certificate falsificate care afirma ca detinatorii lor au fost testati negativ la Covid-19, sustine Europol, echivalentul european al FBI-ului.

"Atata timp cat restrictiile asupra deplasarii raman in vigoare din cauza situatiei Covid-19, e foarte probabil ca productia si vanzarea certificatelor false de teste contra Covid-19 sa mearga bine.

Avand in vedere mijloacele tehnologice disponibile pe scara larga, sub forma imprimantelor de inalta calitate si a diverselor programe software, escrocii pot produce documente contrafacute, sau falsuri de inalta calitate ... Statele membre ar trebui sa fie vigilente", au transmis cei de la Europol luni, 1 februarie 2021, intr-un comunicat publicat pe site-ul propriu.

Organizatia a emis alerta dupa ce statele-membre ale Europol au raportat o intensificare a activitatii infractionale la mai multe aeroporturi din partea unor grupari infractionale care vand teste false Covid-19 in schimbul a sute de euro.

De exemplu, politia a arestat un suspect la aeroportul Charles de Gaulle din Paris pentru vanzarea unor rezultate false la preturi de pana la 300 Euro. Arestari similare au avut loc in Spania, Olanda, precum si la aeroportul Luton din apropierea Londrei, se mentioneaza in raportul Europol.

Ziarul olandez Algemeen Dagblad a scris ca pe aplicatii populare de mesagerie, ca de exemplu WhatsApp si Snapchat, s-a intensificat activitatea organizatiilor infractionale care vand certificate de teste PCR, impreuna cu semnaturi falsificate ale unor doctori reali. Testele sunt comercializate pentru aproximativ 50 Euro, de trei ori mai ieftine decat testul oficial, care costa aproximativ 150 Euro.

Toate acestea se intampla ca urmare a faptului ca tarile din UE au decis sa restrictioneze deplasarile pe suprafata Europei si le cer calatorilor sa prezinte teste negative pentru virus inainte de imbarcare.

Masurile stupide imping oamenii la reactii extreme

In SUA, noul guvern al lui Joe Biden a introdus aberanta decizie ca oamenii sa poarte doua masti, una peste alta.

Centrul pentru Prevenirea si Combaterea Bolilor (Center for Disease Control and Prevention – CDC) a emis un ordin pe data de 29 ianuarie 2021, prin care le solicita calatorilor purtarea de masti pentru a preveni raspandirea virusului care cauzeaza Covid-19. Toti operatorii de transport sunt obligati sa le ceara tuturor pasagerilor purtarea mastilor la imbarcare, debarcare si pe durata calatoriei atat la deplasarea pe teritoriul SUA, cat si la plecarea sau la revenirea in Statele Unite.

Ordinul a intrat in vigoare luni, 3 februarie 2021.

Mastile trebuie sa fie facute din cel putin doua sau mai multe straturi de tesatura respirabila fixate pe cap cu legaturi, bucle pentru urechi sau benzi elastice – iar esarfele si bandanele nu sunt admise”, spune ordinul.

In acelasi document, CDC avertizeaza ca isi rezerva dreptul de a pune in aplicare ordinul prin sanctiuni penale, dar „incurajeaza cu tarie si se asteapta la respectarea voluntara pe scara larga”. Aceeasi institutie asteapta sprijin din partea altor agentii federale pentru implementarea ordinului.

In Olanda, oamenii au ajuns sa recurga la moduri creative de a evita restrictiile de circulatie, ca de exemplu oferindu-se sa plimbe cainii altora sau cumparand uniforme cu emblemele unor firme de curierat, scria Reuters pe 21 ianuarie.

Anthony Fauci, recunoscut pentru alarmismul lui, a inceput recent sa promoveze „mascarea dubla”, desi in martie 2020 spunea ca purtatul mastilor nu avea sa impiedice raspandirea Covid-19.

"O multime de oameni pun doua masti. Am facut asta eu insumi. Si motivul este ca poti sa fii rational si sa spui: 'daca este o bariera fizica, poate ca m-as simti mai confortabil'. Motivul pentru care CDC nu a schimbat recomandarea este ca nu au dovezi stiintifice care sa spuna ca doua masti sunt mai bune decat una singura. Dar daca o persoana vrea sa puna doua masti, nu vad niciun motiv sa-i spun sa nu faca asta", a declarat Fauci, intr-un interviu pentru Newsweek din data de 1 februarie 2021.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani