Grid star
eveniment

DONALD TRUMP, ANUNT DUPA VOTUL AMERICANILOR- “Ne pregatim de sarbatoare”

UPDATE 11.26:

Fox News prezinta un scor de 238 de voturi pentru Joe Biden si de 213 pentru Donald Trump, insa numaratoarea voturilor continua.

Pentru castigarea alegerilor sunt necesare 270 de voturi.

foto: nytimes

Ne pregatim de sarbatoare. Asta a declarat presedintele SUA Donald Trump (foto) miercuri, 4 octombrie 2020, dupa ce americanii au votat.

Trump s-a declarat invingator in cursa pentru Casa Alba, inainte ca toate voturile sa fie numarate in mai multe state importante precum Georgia, Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Arizona sau Carolina de Nord. Trump a spus, potrivit digi24, ca se „incearca fraudarea votului”.

Donald Trump a multumit americanilor:

„Vreau sa multumesc poporului american pentru sprijinul lor. Milioane de oameni au votat pentru noi iar un alt grup trist de oameni a incercat sa ii opreasca din a vota. Nu vom accepta asta!

Ne pregatim pentru o sarbatoare, rezultatele sunt fenomenale si suntem pregatiti sa sarbatorim acest succes, cetatenii acestei tari au iesit in numar mare pentru a sprijini aceasta miscare a noastra. Am castigat in Florida, am castigat in marele stat Ohio.

E destul de clar ca am castigat in Georgia. Nu ne mai pot prinde din urma. De asemenea, am castigat cu siguranta in Carolina de Nord”.


Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani