Grid star
eveniment

EXPLOZIA PRETURILOR LA ENERGIE – Ministrul Virgil Popescu da vina pe trecut si anunta ca lucreaza la o schema de ajutor

In plina explozie a preturilor la gaze si energie, ministrul Energiei, Virgil Popescu (foto dreapta, langa Florin Citu), da vina pe trecut.

Popescu spune ca a votat pentru infiintarea comisiei parlamentare care ancheteaza cresterea preturilor, comisie solicitata de PSD, si anunta ca la minister se lucreaza la o Ordonanta pentru protectia romanilor.

Explicatia ministrului

Ministrul Energiei a gasit si o explicatie pentru facturile enorme primite de oameni. Virgil Popescu da vina pe trecut si spune intr-o postare pe facebook ca nu s-a mai pus in functiune nici o unitate noua de productie a energiei electrice din anul 2015. Nu precizeaza insa ca din 2015 si pana in acest an facturile la energie si gaze nu au explodat.

Iata anuntul ministrului Energiei:

"Am votat pentru infiintarea comisiei parlamentare care ancheteaza cresterea pretului la energie si gaze, deoarece imi doresc sa afle toti romanii cauzele pentru care preturile au crescut. Iata unul dintre motive: nu s-a mai pus in functiune nici o unitate noua de productie a energiei electrice din anul 2015, de la construirea capacitatilor de energie regenerabila.
Ma uit in urma si vad ce ministri au fost… si voi veni la audieri ca sa explic ce s-a intamplat si ce se intampla, acum, in sistemul energetic national. Voi arata, de asemenea, masurile pe care le luam pentru protejarea consumatorilor casnici.

La minister lucram, in momentul de fata, la o Ordonanta pentru protectia a milioane de romani impotriva cresterii pretului la energie electrica si gaze naturale. Ordonanta vine in completarea legii consumatorului vulnerabil din energie”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani