Grid star
banci

EXPLOZIV: ROMANIA ISI VINDE BANCA – Planul pentru instrainarea CEC BANK: “Se pregateste un 'matrapazlac', pus la cale de Lucian Isar, in complicitate cu Florin Citu”

Ministrul de Finante Florin Citu (foto 1) declanseaza “Operatiunea CEC”, prin care se urmareste vanzarea bancii detinute de statul roman. Si nu o face singur, ci impreuna cu Lucian Isar (foto 2), reprezentantul Romaniei la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD).

Informatia privind instrainarea CEC Bank a fost prezentata de consultantul politic Cozmin Gusa, un bun cunoscator al culiselor politico-economice. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de marti, 2 iunie 2020, Cozmin Gusa sustine ca ministrul de Finante Florin Citu si Lucian Isar ar fi pus la cale deja un “matrapazlac”.

Mai exact, potrivit lui Gusa, Citu si Isar ar pregati cesiunea a aproximativ 20% din actiunile CEC fix catre BERD, adica banca unde activeaza Lucian Isar. Ar fi insa doar prima parte a planului, urmand ca ulterior alte actiuni sa fie vandute, astfel incat CEC Bank sa ajunga sub controlul unui “cartel neautohton”.

Prezentam informatiile oferite de consultantul politic Cozmin Gusa privind vanzarea CEC Bank:

Cuplul Catu si Isar / Pun pe jar mediul bancar!

'Operatiunea CEC'

Prin 2005, am reusit sa-l blochez pe Verestoy Atilla in incercarea lui de a vinde CEC-ul ungurilor de la OTP Bank, care Verestoy aproape il 'impachetase' pe Calin Popescu Tariceanu, care era prim ministru atunci.

Probabil in virtutea actiunii mele de-acum 15 ani, oameni interesati de soarta CEC-ului au inceput sa-mi sopteasca de cateva saptamani ca se pregateste un 'matrapazlac', pus la cale de Lucian Isar, in complicitate cu Florin Catu! Cine e Florin Catu stim, ce nu se stia era despre reluarea 'colaborarii reciproc-avantajoase' cu vechiul sau partener Isar. Cine este Lucian Isar, in afara calitatii de sot al Alinei Gorghiu (care merge des la Cotroceni, dar nu in vizita la Klausica)?! Lucica este si reprezentantul Romaniei la BERD, pus in functie chiar de catre Lucovid, care nu-si dorea asta dar avea presiuni din mai multe zone sa-l numeasca pe Isar.

Ei bine, in urma unor informatii confirmate zilele trecute, a devenit cert ca Isar si Catu pregatesc cesiunea a cca 20% din actiunile CEC catre BERD, iar asta doar ca prima parte a planului. A doua etapa prevede intrarea si a altor actionari STRAINI, urmarindu-se de fapt preluarea controlului asupra CEC de catre un 'cartel neautohton'!

Nu o sa teoretizez aici importanta unei banci ca CEC-ul in implementarea unor strategii ale statului roman, mai ales in vremuri de criza (!), este limpede oricum ca operatiunea pusa la cale este GRAVISSIMA.

Klausica, Lucovideee, Marceleee (Ciolacu, nu Vela!), ce-aveti de comentat?! Ca de dat socoteala, nu va banuiesc capabili...”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani