Grid star
eveniment

FASUL DE LA CLUBUL DIPLOMATIC – Senatorul Radu Preda: ”Dupa luni de asteptari PNL vine in fata romanilor cu un mare fas!”

Liderul grupului PSD din Senatul Romaniei, Radu Preda (foto), critica in termeni duri “Planul de relansare economica” prezentat de Guvernul Orban si presedintele Klaus Iohannis miercuri, 1 iulie 2020, la Clubul Diplomatic. Preda sustine ca PNL a avut numai promisiuni goale si masuri copiate pana acum, planul economic fiind, de fapt, plin de promisiuni electorale.

Senatorul Radu Preda afirma ca liberalii ar trebui sa prezinte niste masuri concrete dupa 9 luni de guvernare, or ceea ce au facut acestia prin asa-zisul plan de relansare economica este in realitate o ”pacaleala electorala”. ”Marele Plan al PNL consta in principal in garantarea de credite pe care firmele si populatia nu vor avea bani sa le ia pentru ca le-au scazut veniturile sau au inchis cu totul afacerile!”, mentioneaza Preda.

Prezentam postarea de pe Facebook a liderului grupului PSD din Senat, Radu Preda:

”Guvernarea PNL un esec anuntat! Rezultate zero! Promisiuni goale! Masuri copiate!

Dupa luni de asteptari PNL vine in fata romanilor cu un mare FAS!

Marele Program de Relansare Economica al PNL e de fapt o sarabanda de promisiuni electorale fara niciun fel de acoperire reala!

Vorbe goale si nimic mai mult!

Liberalii nu sunt in stare dupa 9 luni de guvernare sa prezinte masuri concrete prin care vor oferi suport intreprinzatorilor si firmelor romanesti!

Marele Plan al PNL consta in principal in garantarea de credite pe care firmele si populatia nu vor avea bani sa le ia pentru ca le-au scazut veniturile sau au inchis cu totul afacerile!

Planul PNL pentru impulsionarea economiei romanesti e o pacaleala electorala!

Marile realizari ale PNL sunt: taierea pensiilor, alocatiilor si veniturilor angajatilor din invatamant!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani