Grid star
banci

GEORGE ESTE PE VAL – Platforma BCR are 1 milion de utilizatori si o crestere de 112% a tranzactiilor

Banca Comerciala Romana (BCR) a inregistrat rezultate peste asteptari cu platforma inteligenta de banking “George”. Astfel, George a ajuns cel mai performant si eficient produs bancar dezvoltat de catre BCR.

Astfel, cu 1 milion de utilizatori si o crestere a tranzactiilor cu 112% in primele 9 luni ale anului 2020, putem afrima ca George este pe val. Nu o spunem doar noi, ci si reprezentantii BCR intr-un comunicat emis la inceputul lunii noiembrie 2020, in care isi prezinta activitatea din primele 9 luni ale anului 2020.

Mai exact, platforma George are o crestere de 60% in primele 9 luni din 2020, fata de aceeasi perioada a anului 2019, iar numarul tranzactiilor a crescut cu 112% in primele 9 luni, comparativ cu perioada similara din 2019.

Potrivit comunicatului BCR, 9 din 10 utilizatori folosesc varianta mobile.

In egala masura, conturile in valuta au crescut cu peste 200%, in primele 9 luni ale anului 2020, fata de aceeasi perioada a anului trecut (2019).

In acelasi timp, “George Moneyback”, programul de loialitate care ofera bani inapoi, ca reducere, clientilor care folosesc plata cu cardul, a ajuns la 230.000 de utilizatori in doar trei luni.

Vin puternic din urma urmatoarele programe ale BCR:

Platforma online “Casa Mea App” - gestioneaza fluxul de documente pentru creditele ipotecare standard. Aceasta a fost utilizata pentru 43% din cele 8.800 de credite ipotecare nou acordate;

Programul “Scoala de Bani” - a ajuns in primul semestru la circa 21.000 de adulti si copii, fiind organizate sesiuni online de educatie financiara si ateliere pentru copii;

Platforma de educatie antreprenoriala “Scoala de Business” - a ajuns la 8.500 de utilizatori (antreprenori, manageri, liberi profesionisti, profesori si studenti). Mai mult, echipa BCR a realizat sesiuni online cu peste 1.000 de antreprenori in care echipa BCR a discutat despre indicatorii de incredere pe care o banca ii urmareste atunci cand crediteaza;

Acceleratorul "BCR–INNOVX" - a selectat 10 firme de tehnologie pentru grupa Scaleups (cu cifre de afaceri sau finantari atrase de peste 1 milion euro), ajungand astfel, in mai putin de doi ani la 79 de start – up - uri din toata tara care au participat in programele de incubare si accelerare, mai este specificat in comunicatul emis de BCR.

* Cititi aici comunicatul integral emis de BCR

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani