Grid star
eveniment

GUVERNUL CONTINUA SA INCARCEREZE ASIMPTOMATICI – Revolta liderului ALDE Calin Popescu-Tariceanu: „Omorati un sistem medical care si asa gafaie din greu. Nu faceti decat sa mariti probabilitatea ca aceste spitale sa devina focare de infectie”

Din doua una: ori guvernul Ludovic Orban minte cand se da de ceasul mortii ca spitalele COVID-19 din Bucuresti sunt pline, ori acestea chiar sunt pline, dar cu persoane asimptomatice, ceea iarasi este grav. Concluzia a fost exprimata luni, 27 iulie 2020, de catre liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu (foto).

Fostul sef al Senatului da exemplul asa-zisului spital (in realitate, o simpla insiruire de corturi) din curtea Institutului „Ana Aslan”, care deja s-a degradat din cauza ploilor recente, motiv pentru care autoritatile au inceput sa-l stranga in graba. Toata aceasta insailare a fost pusa in scena doar pentru imaginea presedintelui Klaus Iohannis, subliniaza Tariceanu.

Presedintele ALDE incheie, cerandu-le actualilor guvernanti PNL sa-si dea demisia, intrucat conduc Romania dictatorial, la fel ca Nicolae Ceausescu.

Redam postarea lui Calin Popescu-Tariceanu de pe Facebook:

Incep sa se prabuseasca pe rand carpelile guvernului Orban. Daca este adevarat ceea ce ne spun si nu doar manipulare in stilul lor, si anume ca spitalele COVID-19 din Bucuresti sunt pline si ca au inceput sa transporte bolnavi cu elicopterele in alte orase, atunci poate isi amintesc ce le spuneam cu totii de cel putin 2 luni: nu mai aglomerati spitalele cu asimptomatici, pentru ca omorati un sistem medical care si asa gafaie din greu. Mai mult, prin aglomerarea spitalelor nu faceti decat sa mariti probabilitatea ca aceste spitale sa devina focare de infectie, ceea ce vedem ca se intampla acum.

V-am spus acum mai bine de 2 luni sa transformati ROMEXPO in cel mai mare spital COVID din tara pentru ca nu este complicat de amenajat. Asa nu ar fi trebuit sa goliti spitalele de bolnavi cronici, nu ar fi trebuit ca sute de mii de romani suferinzi de alte afectiuni sa fie pur si simplu sacrificati. Nu stim de ce nu ati facut-o! Probabil pentru ca nu era ideea voastra si voi sunteti prea aroganti sa acceptati idei si de la altii! In loc de asta, ati preferat sa faceti un spital de corturi in curte la “Ana Aslan”, spital pe care acum il strangeti in graba pentru ca l-au afectat ploile din ultima perioada. Ati facut un spital doar ca sa se plimbe prin curte, tantos ca un curcan, seful vostru din deal! Probabil ca aceeasi soarta o au si spitalele de corturi pe care le-ati anuntat in Constanta si Cluj. Totul pentru propaganda, nimic pentru oameni!

Daca prostia voastra v-ar durea numai pe voi nu am avea o problema sa va lasam in lumea voastra, dar prostia voastra produce pagube umane prea mari ca sa o lasam sa treaca neobservata!

Drumul vostru trebuie sa se incheie cat mai repede, pentru ca este clar pentru toti romanii ca nu aveti capacitatea de a gestiona aceasta criza si ca nu va bucurati de increderea oamenilor. O tara nu poate fi condusa doar cu amenzi, decrete militare si stari exceptionale! Vremea aceea s-a sfarsit acum 30 de ani!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani