Grid star
antreprenoriat

GUVERNUL ORBAN LASA MEDIUL PRIVAT SA MOARA – Executivul, tinut in rafala: “Mediul privat e disperat ca totul se prabuseste in economie, dar liberalii nu au timp de el”

Guvernul condus de premierul Ludovic Orban (foto 1) lasa mediul privat sa moara, fiind mai preocupat, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, de luptele politice decat de economie.

Senatorul PSD Radu Preda (foto 2) acuza ca totul se prabuseste in Romania, insa Guvernul Orban nu misca niciun deget pentru a indrepta lucrurile. In acest sens, Radu Preda, lider al grupului PSD din Senat, da exemplu productia industriala a Romaniei care a scazut cu aproape 40% in aprilie 2020, comparativ cu perioada similara din 2019. “PNL = Romania pe minus la toate capitolele”, concluzioneaza Preda.

Prezentam comentariul senatorului PSD Radu Preda, postat pe pagina sa de Facebook:

In timp ce economia se naruie cate putin in fiecare zi, Guvernul liberal nu misca un deget!

Mediul privat e disperat ca totul se prabuseste in economie, dar liberalii nu au timp de ei si ii lasa sa moara!

Productia industriala a Romaniei a inregistrat un declin major de peste 36% in luna aprilie fata de luna precedenta si de peste 38% comparativ cu perioada similara a anului trecut!

Iohannis, Citu, Orban si compania sunt preocupati cu atacarea PSD si cu alegerile, in rest nu aud, nu vad, nu ii intereseaza ca toata economia se naruie, iar Romania intra in picaj cu o viteza ametitoare!

De fiecare data cand PNL-PDL, gasca galben-portocalie a condus Romania, economia s-a dus de rapa si a fost nevoie sa vina un guvern PSD sa repare toate stricaciunile!

PNL = Romania pe minus la toate capitolele”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani