Grid star
eveniment

INCHIDEREA SCOLILOR – Ministrul Educatiei vine cu precizari

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, 4 octombrie 2021, ca scolile se vor inchide numai prin ordin de carantinare.


Potrivit ministrului, citata de digi 24, miercuri va fi prezentata o situatie referitoare la numarul de clase unde orele in format fizic au fost suspendate din cauza aparitiei cazurilor de Covid-19:

Regulile

"Nu este bine sa ne jucam de-a inchis, deschis scoala. Scolile se vor inchide in momentul in care, prin ordine de carantinare, se va face aceasta precizare expresa. (…) Am cautat sa avem doua reguli clare: aparitia unui caz de imbolnavire cu COVID-19 intr-o clasa conduce la suspendarea activitatii cu prezenta fizica in acea clasa fara a fi nevoie de sedinte ale Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Daca avem un numar de clase cu prezenta fizica suspendata, cel putin jumatate din numarul total de clase din scoala, se suspenda activitatea cu prezenta fizica in intreaga scoala, de data aceasta fiind nevoie si de decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani