Grid star
punguta cu doi bani

Iohannis anunta de la malul marii ca se dau mai multi bani

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni, 15 august 2002, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane, ca se mareste bugetul Apararii. Din 2023.

Presedintele a precizat ca din 2023 se va face un efort in plus pentru a creste alocarea bugetara pentru Aparare de la 2% din PIB, cat este in prezent, la 2,5%. Banii vor fi utlizati pentru a accelera inzestrarea si modernizarea Armatei Romaniei, inclusiv a Fortelor Navale, si pentru a creste nivelul de pregatire a militarilor.

Iata declaratia facuta de Klaus Iohannis:

"Incepand cu anul 2023, vom face un efort in plus pentru a creste alocarea bugetara pentru Aparare de la 2% din PIB, cat este in prezent, la 2,5%.
Vom utiliza aceste fonduri pentru a accelera inzestrarea si modernizarea Armatei Romaniei, inclusiv a Fortelor Navale, si pentru a creste nivelul de pregatire a militarilor nostri, astfel incat sa dispunem de o structura de forte interoperabila cu cele aliate si mai eficienta, capabila sa asigure apararea nationala si sa contribuie la apararea colectiva, impreuna cu aliatii nostri din NATO”.


Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani