Grid star
eveniment

IOHANNIS ARE DOSARUL LUI ORBAN – Devalizarile din pandemie “operate de catre gasca lui LuCOVID”

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis (foto dreapta) a primit dosarul cu furturile si devalizarile facute in pandemie si “operate de gasca” premierului Ludovic Orban (foto stanga). Informatia este lansata de consultantul politic Cozmin Gusa.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de marti, 25 august 2020, Cozmin Gusa sustine ca Iohannis ar fi ramas perplex de amploarea devalizarilor comise, motiv pentru care ar fi decis ca Ludovic Orban trebuie schimbat din functia de premier, mai ales ca aceste furturi sunt atat de evidente incat nu pot fi ascunse. Asta in cazul in care nu il va convinge pe Orban sa isi dea demisia. “Sa urmarim atent deci evenimentele din zilele urmatoare, se va juca dur!”, sustine Cozmin Gusa.

Iata dezvaluirile consultantului politic Cozmin Gusa:

“Motiunea se reincalzeste! Iohannis intr-o mare dilema

Scriam acum 3 zile ca semnul racolarii de parlamentari PSD ar fi dovada ca se fac eforturi intense pentru mentinerea lui LuCOVID. Numai ca, tot acum 3 zile, lui Iohannis i-a fost prezentat DOSARUL COMPLET al devalizarilor din pandemie operate de catre gasca lui LuCOVID, iar Neamtul a ramas perplex in fata evidentei, dandu-si seama ca, prin dimensiunea lor si a dovezilor adunate, aceste devalizari nu pot fi escamotate. Si de-aici, doua consecinte:

1. Iohannis a inceput urgent sa caute solutii prin care sa-l dea jos pe LuCOVID la motiune sau chiar sa-l faca sa demisioneze, operand apoi cu un premier interimar; problema consecutiva este cea legata de alegeri si scorul PNL in acest caz, urmata de alta miza, cea a impunerii rapide apoi a unui premier fidel lui, iar aici are solutia tehnocratului sau a unui alt premier penelist sustinut si de catre PSD (asa a aparut in acest weekend declaratia lui Paul Stanescu cu guvernul de tehnocrati-politici!)

2. LuCOVID este disperat si ofera orice pentru noi parlamentari fideli lui, dandu-le sarcina fiecarui ministru sa achizitioneze fiecare cate 2 parlamentari (!), indiferent care ar fi costurile financiare si politice; doar ca, daca lumea se va prinde ca nu mai este sustinut de catre Iohannis in demersul sau, tentativa lui nu va avea succes.

Sa urmarim atent deci evenimentele din zilele urmatoare, se va juca dur!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani