Grid star
eveniment

LESIN IN DIRECT DUPA VACCINUL ANTI-COVID – O asistenta din SUA si-a pierdut cunostinta imediat dupa ce a fost vaccinata impotriva coronavirusului (Video)

O scena socanta s-a produs in Statele Unite ale Americii joi, 17 decembrie 2020. O asistenta a lesinat pur si simplu dupa ce a primit o doza din vaccinul produs de catre corporatia americana Pfizer impotriva coronavirusului.

Este vorba despre Tiffany Dover (foto), asistenta-sefa de la spitalul CHI Memorial din orasul Chattanooga, statul Tennessee. Ea a fost vaccinata in direct, in fata camerelor de luat vederi, iar cateva minute mai tarziu, tot acolo, in timp ce le vorbea reporterilor, si-a pierdut cunostinta, plangandu-se de ameteala, relateaza Fox News.

Cu toate acestea, dupa ce si-a revenit, Dover a avut grija sa mentioneze ca are o problema de sanatate care o face sa lesine cand simte durere. Medicii prezenti s-au grabit sa dea asigurari ca nu vaccinul a fost de vina.

Lumea Banilor va prezinta inregistrarea care, spre deosebire de cele disponibile deja pe Internet, surprinde si momentul vaccinarii. Dati click aici ca sa-l urmariti pe Vimeo.com! In caz ca Vimeo il va sterge, gasiti o copie de rezerva facand click aici, pe Bitchute.com.

https://vimeo.com/492520064

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani