Grid star
eveniment

MILIARDE DE EURO DE LA COMISIA EUROPEANA – Banii au intrat in contul Romaniei

Vin bani din fonduri europene. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a incasat 253,25 milioane euro, fonduri europene, in contul deschis la Banca Nationala a Romaniei, 13 decembrie 2022.

Suma reprezinta rambursarea de catre Comisia Europeana a cheltuielilor aferente contributiei externe nerambursabile a Uniunii Europene la finantarea PNDR 2014-2020, pentru cheltuielile efectuate de catre Agentia de Finantare a Investitiilor Rurale (AFIR), in cursul trimestrului III al anului 2022.

Contributia UE

Potrivit ministerului Agriculturii, prin adaugarea acestei plati la incasarile din perioada ianuarie–noiembrie anul curent, valoarea totala a sumelor intrate in agricultura RomaViniei in cursul acestui an se ridica la 2,87 miliarde euro. Aceasta suma reprezinta contributia UE la finantarea PNDR 2014-2020 din Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala si EURI, precum si cea corespunzatoare finantarii platilor directe si masurilor de piata finantate din Fondul European pentru Garantare Agricola.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani