Grid star
eveniment

MINISTRUL DEZVOLTARII A SEMNAT PENTRU 57 MILIOANE – Sunt 37 de contracte. Destinatia fondurilor aprobate de Cseke Attila

Ministrul dezvoltarii, Cseke Attila (foto), a semnat 37 de noi contracte de finantare prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”, in valoare totala de 574.139.125,70 de lei.

Contractele vizeaza reabilitarea si modernizarea strazilor si drumurilor de interes local, infiintarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apa si de canalizare, reabilitarea unor parcari, trotuare si alei pietonale, precum si refacerea unor podete de acces.

Cu aceste proiecte, numarul contractelor semnate, pana in prezent, in cadrul Programului National de Investitii ”Anghel Saligny”, se ridica la 1.153, in valoare totala de 12.792.591.494 de lei.

Banii alocati

Ministerul Dezvoltarii a virat si 63.610.157,45 de lei pentru decontarea facturilor pentru 34 de obiective de investitii finantate prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”. Facturile au fost depuse de autoritatile locale pentru modernizarea infrastructurii rutiere, amenajari pietonale, construirea sau consolidarea unor poduri si pentru infiintarea sau extinderea retelelor de distributie a apei potabile si a sistemelor de canalizare. Prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”, Guvernul Romaniei dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei.

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani