Grid star
eveniment

MINISTRUL TRANSPORTURILOR, DESPRE AGLOMERATIA DE PE VALEA PRAHOVEI – Drula a marturisit: “Ma injur singur!”

Moment de sinceritate al ministrului Transporturilor Catalin Drula, chestionat despre aglomeratia de pe Valea Prahovei. Intrebat pe cine injura acum, de cand a preluat portofoliul Transporturilor, acesta a raspuns:

“Ma injur singur”.

Weekend de weekend, pe drumul care duce spre statiunile de pe Valea Prahovei se circula bara la bara, iar nervii romanilor sunt intinsi la maxim.

Catalin Drula a declarat marti, 23 februarie 2021, la digi fm, ca inainte de a fi ministru al Transporturilor injura toti ministri ai Transporturilor de pana atunci cand statea bara la bara pe Valea Prahovei. Acum, se injura pe el insusi.

Iata dialogul purtat:

Jurnalist:

Inainte sa fiti ministru si stateati bara la bara pe Valea Prahovei, pe cine injurati?"

Catalin Drula:

"Pe politicieni si pe toti ministri de pana atunci".

Jurnalist:

"Si acum?"

Catalin Drula:

"Ma injur singur".

Solutii pentru fluidizarea traficului

Ministrul Transporturilor anunta la inceputul acestei luni ca s-a finalizat licitatia pentru proiectarea autostrazii A3 Ploiesti-Comarnic-Brasov, si ca urmeaza semnarea contractului cu firma de proiectare.
Drula nu precizeaza in cati ani ar putea fi data in circulatie autostrada, insa spunea ca pana se va da in folosinta, vrea sa implementeze impreuna cu autoritatile locale, pentru fluidizarea traficului, construirea unor pasarele pietonale acoperite, cu lifturi sau scari rulante (click aici pentru a citi).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani