Grid star
eveniment

NICUSOR DAN VERSUS SALVATI BUCURESTIUL – Anuntul noului primar

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan este obligat sa lupte impotriva Asociatiei Salvati Bucurestiul, al carui fondator este.

Nicusor Dan a anunta ca joi, 22 octombrie 2020, instanta va lua act retragerea sa din asociatie, dupa ce a fost ales primar al Bucurestiului.

Teoretic, Nicusor Dan este obligat in calitatea sa de edil al Capitalei sa se lupte cu Salvati Bucurestiul, asociatie care are in instanta mai multe litigii cu Primaria Capitalei.

Primarul ales al Capitalei are obligatia sa apere interesele primariei in procesele cu Salvati Bucurestiul si are obligatia sa asigure reprezentarea juridica in instanta a institutiei pe care o va conduce dupa validare. Cel putin teoretic! Ramane insa de vazut cum se vor desfasura lucrurile in instanta.

Nicusor Dan declara recent ca nu va sustine ca o autorizatie este legala, ca vicepresedinte al Asociatiei Salvati Bucurestiul, iar ca primar general sa spuna ca este nelegala, fiindca este aceeasi persoana cu aceeasi judecata.

In tot acest context, Lumea Justitiei a prezentat un caz elocvent care devoaleaza modul in care Nicusor Dan a actionat impotriva institutiei pe care astazi a ajuns sa o conduca. Un caz care arata ca Asociatia Salvati Bucurestiul pastorita de Nicusor Dan a hartuit Primaria Capitalei, insa a pierdut (click aici pentru a citi)

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani