Grid star
eveniment

NU SCAPAM DE CITU NICI DUPA 2024 – Florin Citu recunoaste ca nu ii ajunge un mandat de premier de 4 ani

Romanii nu vor scapa de premierul Florin Citu (foto centru) nici dupa anul 2024, cand vor avea loc urmatoarele alegeri parlamentare. Se va intampla desigur daca lucrurile vor merge asa cum doreste Citu, care a recunoscut ca nu ii ajunge un mandat de premier de 4 ani.

Florin Citu a comentat marti, 16 februarie 2021, pe Facebook, ultimele date prezentate de Institutul National de Statistica (INS), catalogand drept “performanta fantastica” faptul ca economia Romaniei a crescut cu 5,3% in ultimul trimestru din 2020 (este o crestere insa normala, care nu trebuie sa entuziasmeze in conditiile in care raportarea s-a facut la trimestrele anterioare deloc performante).

Lauda de sine

De asemenea, vorbind din nou despre revenirea economiei in V, Citu s-a laudat singur precizand ca a luat cele mai bune decizii si ca a spulberat estimarile apocaliptice: “Am luat cele mai bune masuri din punct de vedere economic si am spulberat toate estimarile apocaliptice”.

Totusi, o alta afrimatie a lui Florin Citu ne-a atras insa atentia. Cea in care acesta vorbeste despre realizarile sale din “acest prim mandat, de 4 ani”. De unde intelegem ca Florin Citu intentioneaza sa fie premierul Romaniei si dupa 2024.

Iata postarea premierului Florin Citu:

“Economia Romaniei, performanta care SPULBERA estimarile apocaliptice!

In trimestrul IV din 2020 economia Romaniei a crescut cu 5.3%!!! O performanta fantastica. Cea mai RAPIDA revenire a economiei din istorie. Am promis. Am facut. Am avut dreptate. Revenirea economiei in V, o certitudine! In 2020, economia Romaniei, alaturi de cea globala, a fost lovita de cea mai mare criza din ultima suta de ani. Cu toate acestea, s-a contractat cu DOAR 3.9%. Am luat cele mai bune masuri din punct de vedere economic si am spulberat TOATE estimarile apocaliptice. Impreuna am reusit sa redresam economia si sa avem acest rezultat.

Romania a PERFORMAT in 2020 cu 5% mai bine decat estimarile initiale si in medie cu 2.5% mai bine decat TOATE estimarile publicate de institutiile internationale, CE, agentiile de rating si institutiile financiare. Nu ne oprim aici. Anul acesta este anul REFORMELOR si al INVESTITIILOR.

Corectam 30 de ani de amanari si de populism. In acest prim mandat, de 4 ani, promit sa pun economia pe o traiectorie de crestere economica sustenabila si sa creez un mediu economic in care toti romanii au sansa de reusi”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani