Grid star
eveniment

OFERTA – Testul COVID – 19, gratis pentru romanii care merg in Thassos

Test Covid 19 gratis pentru romanii care vor sa mearga in Grecia, Insula Thassos.

Aceasta este oferta Tour operatorului Iri Travel, care a luat decizia de a oferi un voucher de reducere in valoare de 75 de euro de adult la achizionarea unui sejur de minim 5 nopti in insula Thassos din Grecia incepand cu data 15 iulie 2020.

Voucherul va putea fi folosit pentru o vacanta viitoare in orice destinatie operata de IRI Travel si va compensa costul platit de turisti pentru testul Covid 19 necesar la trecerea frontierei dintre Bulgaria si Grecia.

Astfel, toti turistii care au achizitionat deja o vacanta in insula Thasoss si intra la cazare incepand cu 15 iulie 202 sau cei care urmeaza sa achizitioneze un sejur in aceasta insula din Grecia prin IRI Travel sau prin agentiile sale partenere din toata tara, vor beneficia de aceasta oferta:

Pretul testului porneste de la 280 de lei si poate ajunge pana la 350 de lei. Noi ne-am gandit sa oferim acest voucher de 75 de euro pentru a include si pretul traducerii actului medical, astfel incat turistii sa suporte mai usor acest cost si grijile care vin cu el”, a declarat Lucian Badircea, CEO IRI Travel.

Voucherul se elibereaza pentru rezervari efectuate pentru insula Thassos incepand cu 1 iunie 2020 pentru turistii care isi vor petrece vacanta incepand cu 15.07.2020 si poate fi folosit pentru achizitionarea unei viitoare vacante in acest sezon estival sau anul viitor:

„Voucherul se elibereaza numai daca testul este facut intr-un dintre laboratoarele acreditate de Ministerul Sanatatii. In felul acesta, dorim sa ne asiguram ca turistii nostri nu vor avea o surpriza neplacuta cand ajung la punctul de frontiera Kulata - Promachonas”, a mai precizat Lucian Badircea.

Lista cu centrele de testare o puteti gasi la adresa: http://www.ms.ro/centre-testare/

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani