Grid star
eveniment

ORBAN AMENINTA ROMANII – Acuzatii impotriva premierului: “Clanuri mafiote”

Orban ameninta romanii. Si se comporta asemenea clanurilor mafiote. Acuzatia a fost lansata de liderul grupului PSD din Senatul Romaniei, senatorul Radu Preda.

Concret, Radu Preda sustine ca premierul Ludovic Orban (foto 1 centru) ar fi avertizat romanii ca fondurile de la Guvern nu vor ajunge in comunitatile acestora daca nu vor fi alesi candidatii PNL la primarii sau consilii judetene. Senatorul Radu Preda (foto 2) ofera si un exemplu in acest sens, intr-o postare de joi, 10 septembrie 2020, pe pagina sa de Facebook. Este vorba despre declaratiile facute de Orban in Bistrita, unde a cerut alegerea candidatilor PNL astfel incat aceasta zona sa nu ramana “copilul orfan al Ardealului”. “Nu e nicio diferenta intre Orban si clanurile mafiote care amenintau oamenii sa se mute ca ei conduc zone si cartiere intregi din orase”, scrie Radu Preda.

Redam comentariul in care senatorul PSD Radu Preda acuza ca Orban ameninta romanii si se comporta asemenea clanurilor mafiote:

Orban ameninta romanii ca daca nu voteaza cu PNL, nu vor primi bani pentru comunitatile in care traiesc.

Disperarea PNL de a pune la stapan Romania si fiecare localitate a depasit orice imaginatie.

Orban ameninta alegatorii ca vor avea de suferit si nu vor primi fonduri pentru comunele si orasele in care traiesc, daca nu vor vota candidatii PNL
Niciun premier si presedinte de partid nu si-a permis pana acum sa ameninte public cetatenii ca vor fi abandonati de Guvern, daca nu ii voteaza pe cei care ii doreste formatiunea lui politica.

Orban: 'Nu se poate ca Bistrita sa ramana rosie si spuneti-le bistritenilor lucrul asta. Deci o sa ramana copilul orfan al Ardealului daca nu merg pe mana noastra'.

Nu e nicio diferenta intre Orban si clanurile mafiote care amenintau oamenii sa se mute ca ei conduc zone si cartiere intregi din orase.

Orban: 'Nu e bine ca Bistrita sa ramana in afara jocului si ca e foarte bine ca toti cei care candidati la primarie si care veti avea usa deschisa la guvern sa puteti sa obtineti sprijinul Guvernului pentru toate proiectele pe care le aveti in beneficiul comunitatilor locale. E un argument care nu trebuie ignorat'”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani