Grid star
eveniment

PE VREMEA LUI KOVESI, CITU AR FI FOST SALTAT DIN TRAFIC – Un fost sef ANAF da verdictul in afacerea cu terenuri a familiei Citu: “Daca aceasta 'actiune' s-ar fi desfasurat in anii 2013-2016, pot jura ca madam Kovesi cu cerberii ei il salta din trafic pe m

Ministrul de Finante Florin Citu (foto 1) ar fi fost saltat din trafic, incatusat si dus in arest, pe vremea in care DNA era condusa de Laura Kovesi. Verdictul ii apartine fostului sef al ANAF Gelu Diaconu, care comenteaza scandalul in care este implicat Florin Citu, in legatura cu afacerea cu terenuri a familiei sale.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de miercuri, 10 iunie 2020, Gelu Diaconu (foto 2), arata ca acelasi Florin Citu s-ar fi regasit printre trofeele insirate de Laura Kovesi la bilantul DNA. “Ce vremuri apuse frumoase!”, scrie ironic Gelu Diaconu.

Prezentam comentariul fostului sef al ANAF Gelu Diaconu:

Romania normala

Un ministru, pe numele lui Vasile Florin Citu, solicita si retine la cabinetul lui, inca din luna Ianuarie a.c. un dosar aflat in lucru la directia generala juridica a MFP, cu un litigiu in valoare de peste 11 milioane de euro. Beneficiarul direct/nemijlocit al acestei averi litigioase este insusi ministrul 'pe persoana fizica'.

Directorul general al acelei directii, pe numele lui Ciprian Badea, mare om/mare caracter, tace malc pana cand afla ca ministrul face reorganizarea acelei directii prin care va fi indepartat din functie.

Apoi, ramas fara sefia acelei directii, patruns de fiorul constiintei datoriei fata de patrie, directorul Badea ii face ministrului Citu plangere in instanta acuzandu-l de fapte extrem de grave.

Oameni buni, daca aceasta 'actiune' s-ar fi desfasurat in anii 2013-2016, pot jura ca madam Kovesi cu cerberii ei il salta din trafic pe ministru si il baga la beciul domnesc. Apoi, la sedinta de bilant DNA, dupa momentul intonarii imnului, cu mana coborata din dreptul inimii, d-na Kovesi ne-ar fi informat ca valoarea prejudiciului de recuperat de la Citu va finanta un kilometru de autostrada si un spital anti-virus.

Ce vremuri apuse frumoase!

Azi traim intr-o Romanie normala, terna, fara spirit #rezist, in care un ministru poate face ce vrea. Sa bea fumand ca turcul, tolanit in biroul oficial, sa-si puna toate neamurile in functii sau sa isi administreze propriile litigii in interes propriu.

Bravos natiune, halal sa-ti fie!

P.S. Pazea ca au aparut iar teroristii. Pe Dragnea l-au rezolvat indirect. Vor reusi si cu Vasile Florin Citu?

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani