Grid star
eveniment

PLATA PARCARII IN BUCURESTI – Viceprimarul Capitalei, anunt pentru soferi: incep controalele

Masinile Companiei Parking dotate cu camere de filmat vor verifica, incepand de saptamana viitoare, daca soferii au platit parcarea, a anuntat viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu.

Potrivit acestuia, primele masini Smart din Romania, dotate cu un sistem digital de monitorizare a parcarilor (foto), au ajuns in Bucuresti:

Asa cum am promis, digitalizam serviciul de parking! Primele masini Smart din Romania - dotate cu un sistem digital de monitorizare a parcarilor - au ajuns in Bucuresti.Sunt masini electrice, utilizate de compania de Parking.Masinile vor iesi in teren, de saptamana viitoare si vor controla daca ati platit parcarea”.

Tarif unic din 1 martie

Incepand cu 1 martie 2023 va intra in vigoare tariful unic de parcare, de 5 lei/h. De asemenea, tariful pentru riverani va fi de 50 lei/luna si 500 lei/an, fara rezervarea locului de parcare. Tariful este aliniat cu valoarea abonamentelor pentru parcaje de resedinta stabilite de primariile de sector. Dupa expirarea timpului rezervat pentru parcare, vor fi alocate 15 minute gratuite pentru efectuarea unei plati noi sau pentru eliberarea locului de parcare. Modalitatile de plata a parcarii sunt tichetele preplatite, tichetele eliberate de operatorul parcarii, SMS-ul sau plata online, utilizand aplicatiile specifice.

Tarifele care se vor aplica de la 1 martie:

-Tarif unic de 5 lei/h, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00-20.00;
-Abonamente pentru persoane fizice/juridice si institutii publice – 30 lei/zi sau 500 lei/luna;
-Abonamente pentru riverani: 50 lei/luna si 500 lei/an;
-Tarif unic pentru autocare: 20 lei/ora de luni pana duminica;
-Tarif loc parcare pentru incarcarea autovehiculelor electrice: 500 lei/luna.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani