Grid star
eveniment

MIZA ALEGERII LUI NICUSOR DAN – Contracte pentru baietii destepti

Dezvaluiri despre miza alegerii lui Nicusor Dan (foto), zis "Plicusor Ban", in functia de primar al Capitalei. Contracte pentru baietii destepti. O miza de 8 miliarde euro bani publici, din care mare parte se poate scurge catre firmele clientelare.

Avertismentul privind pericolul pentru bucuresteni pe care il reprezinta alegerea lui Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei a fost lansat de economistul Adrian Caciu. Astfel, Caciu aminteste ca bugetul Capitalei este de 2 miliarde de euro pe an, ceea ce inseamna 8 miliarde de euro in cei patru ani de mandat. Or, tocmai datorita acestei sume uriase anumite grupari il doresc pe Nicusor Dan primar general al Capitalei, sperand ca va putea fi folosit ca o marioneta pentru a incheia contracte cu firme de casa si pentru a servi unor interese imobiliare. Deci cele 8 miliarde euro ar reprezenta miza alegerii lui Nicusor Dan.

Firmele clientelare, lovite in plin

Pe de alta parte, in analiza postata pe pagina sa de Facebook, joi, 3 septembrie 2020, economistul Adrian Caciu dezvaluie si cateva aspecte care au lovit in plin firmele clientelare in timpul mandatului Gabrielei Firea. Printre acestea infiintarea companiilor municipale, care au facut o gaura de 1 miliard de euro in ultimii ani acelorasi firme clientelare, acestea ramanand practic fara contractele la care erau abonate.

“Voi nu veti vota persoana Nicusor Dan. Voi veti vota viitoarea risipa de bani si imbogatirea unor smecheri din firmele clientelare”, avertizeaza Adrian Caciu.

Iata analiza economistului Adrian Caciu privind miza alegerii lui Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei:

V-ati intrebat pana acum de ce toti il vor pe Nicusor Dan primar general la Bucuresti?

Vi se pare vreo figura carismatica, vreun vizionar, vreun experimentat manager sau leader sau cumva o persoana care sa se impuna?

Puneti-va aceste intrebari, adaugati la balanta o miza de 2 miliarde euro anual cat este bugetul PMB si sunt convins ca puteti avea raspunsul.

Toti il vor pentru ca spera sa il foloseasca ca pe o marioneta, pentru a incheia contracte cu firme de casa (pe bani multi), pentru a aproba tot felul de dezvoltari imobiliare sau a face afaceri la umbra acestuia.

Si ce afaceri?

8 miliarde euro in 4 ani.

Si daca pica si nu curge si tot se fac bani frumosi.

Ati vazut programul? Este pe baza de 'O sa...'

Temele sunt aceleasi din 2016: poluare (e la Ministerul Mediului si a recunoscut-o si Alexe), trafic (pai nu voi ati respins modul in care in centrul Bucurestiului sa se faca circulatia?), reteaua de termoficare (hai sa vad ca rezolva cineva asta), centura Bucurestiului (e la Tranporturi nu la PMB), metroul (e la Transporturi, nu la PMB) si....

Ei bine, am lasat la final Companiile Municipale....

Aceste Companii Municipale au facut gaura efectiv la bugetul firmelor clientelare de peste 1 miliard de euro in ultimii ani. Asta este economia realizata de Primaria Bucuresti iar banii economisti s-au dus in alte proiecte.

Ca nu stiu daca intelegeti cum functioneaza externalizarea catre firme dar, bagi ore manopera, pui adaos la plantute, bagi pret de pret la gunoi si supralicitezi la bancute si peisagistica, ca sa dau doar cateva exemple, ca de borduri sigur sunteti satui (traiasca betonul).

Daca adaug si deszapezirea ajung la concluzia ca foamea de bani este imensa.

Pe subiectul Nicusor Dan eu doar atat va spun acum:

Voi nu veti vota persoana Nicusor Dan.

Voi veti vota viitoarea risipa de bani si imbogatirea unor smecheri din firmele clientelare.

Ca se vor imbogati din fonduri europene sau nationale sau municipale, nu conteaza.

Ceea ce conteaza este ca atunci cand ei baga in buzunar, saraceste Bucurestiul.

Recomandarea mea este sa aveti grija la....Muc (si Sfarc)!

Multumesc!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani