Grid star
eveniment

PNL CERE IN DIRECT DEMITEREA DIRECTORULUI VIZANTE DE LA CFR – Dan Barna, trimis sa vorbeasca cu parintii copiilor care au stat blocati ore intregi in trenul disperarii

Se incing lucrurile intre PNL si USR in ceea ce priveste revoltatorul incident petrecut in 28 iulie 2021, cand zeci de copii au stat blocati ore intregi intr-un tren al CFR, companie condusa de Ovidiu Vizante, uns in urma cu cateva luni sef pentru a face reforma.
PNL il vrea demis pe Vizante, USR il sustine.

Dupa ce premierul Florin Citu a luat atitudine si a cerut ca Vizante sa plece acasa, precizand ca acest lucru se intampla pe loc daca lucra la Guvern, prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a cerut in direct la antena 3 demiterea sefului CFR.

Barna crede in Vizante

Liderul PNL il sfatuieste pe Dan Barna, seful USR, sa vorbeasca cu parintii copiilor care au fost in tren, dupa ce acesta i-a luat apararea lui Ovidiu Vizante (click aici pentru a citi).

„Sa nu plateasca nimeni, mi se pare prea mult”.

Iata declaratiile facute de Rares Bogdan:

”Normal, directorul companiei ar trebui sa plece. Si nu doar el, ci multi altii. Daca era intr-un minister condus de un liberal, i-am fi facut o solicitare imediata pentru acest lucru. Ar fi bine ca domnul Barna sa vorbeasca cu parintii copiilor care au fost in tren

Pozitia noastra e destul de clara, cand cineva greseste, trebuie sa plece din functie, nu ne jucam cu siguranta cetatenilor si nici nu ne batem joc. Sa nu plateasca nimeni, mi se pare prea mult”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani