Grid star
video

PODCAST LIVE SI DE COLECTIE - Sonia Trifan, de la tutungerie la lux si opulenta (Video)

O rochie creata de Sonia Trifan (foto) costa 1.000 de euro. Aceasta se bucura de succes, dar spune ca nu ar fi reusit fara multa munca. Micuta blonda, care picteaza de la sase ani, a cucerit Capitala.

Fost manechin si cantareata, Sonia are in prezent un atelier de croitorie unde vad lumina rochiile ce ii imbogatesc bugetul. S-a nascut in Moldova, la Husi, un oras aproape de frontiera tarii, loc in care a copilarit pana la varsta de 14 ani. Isi aminteste cu emotie de perioada adolescentei, de altruismul bunicii sale si ne-a marturisit cu ochii in lacrimi ca familia reprezinta totul pentru ea si faptul ca ea este omul de astazi datorita educatiei primite de la parintii sai.
A avut parte de suferinta, de usi inchise, de multe nopti nedormite si munca neremunerata, insa toate acestea au facut-o mai puternica si au motivat-o sa lupte pentru visul ei, iar in final a reusit. Anul acesta, Sonia a implinit 15 ani de activitate in domeniul modei, timp in care a avut multe colaborari cu persoane publice din Romania. Totodata, Sonia Trifan a fost consilier de imagine pentru Printesa Lia.

https://www.youtube.com/watch?v=WaWk2KEFJZE

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani