Grid star
companii

POSTA ROMANA LIVREAZA LA DOMICILIU PERMISELE AUTO - Contractul a fost atribuit in urma unei licitatii deschise: “Valoarea estimata a procedurii de achizitie a fost de 96.000.000 lei”

Posta Romana a recastigat contractul pentru livrarea, la domiciliu, a permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare
 
Pe durata de patru ani a contractului se estimeaza ca vor fi livrate aproximativ 9.600.000 de trimiteri. In baza contractului, Posta Romana va livra aproximativ 2.400.000 trimiteri pe an. Livrarea documentelor este asigurata in toate localitatile din Romania, iar beneficiarii vor primi documentele acasa.

Punctaj maxim

Contractul a fost atribuit in urma unei licitatii deschise la care au depus oferte trei participanti, printre care unii dintre principalii jucatori locali de pe piata de profil. Posta Romana a avut insa oferta castigatoare, cu un punctaj maxim. Criteriul de atribuire a fost “cel mai bun raport calitate – pret”, iar valoarea estimata a procedurii de achizitie a fost de 96.000.000 lei.
Prin castigarea acestei licitatii, demonstram inca o data ca suntem pregatiti sa concuram, de la egal la egal, cu cei mai buni furnizori de servicii de curierat. In ultimii doi ani, furnizorul RAAPPS a fost tot Posta Romana, printr-un contract castigat in fata competitorilor de pe piata de curierat”, a declarat Valentin Stefan, directorul general al Companiei Nationale Posta Romana.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani