Grid star
eveniment

PREMIERUL CITU A ANUNTAT PE CINE VREA MINISTRU LA FINANTE – Dan Vilceanu este alegerea

Surpriza, sau nu! Premierul Florin Citu a anuntat sambata, 14 august 2021, ca Dan Vilceanu (foto stanga) este propunerea sa pentru postul de ministru al Finantelor. Momentan, Citu este interimar, dupa ce l-a demis pe Alexandru Nazare (click aici pentru a citi).

Criticile lui Orban

Propunerea lui Citu vine la doua zile dupa ce Ludovic Orban l-a criticat pe premier si a declarat ca acesta sfideaza PNL. Seful liberalilor a explicat de ce, in opinia sa, premierul a tinut sa fie ministru interimar la Finante, si nu a numit un ministru "plin”:
"Probabil a dorit sa se intoarca cat mai mult la Finante si probabil exact in perioada rectificarii ca sa poarte rectificarea amprenta lui ca premier”.

Premierul are restante

Orban a declarat ca Florin Citu este obligat sa respecte deciziile statutare ale partidului in ceea ce priveste numirea unui nou ministru al Finantelor, spunand ca premierul "si acum are cateva restante" si nu a numit in functii publice oameni sustinuti de filialele liberale si trecuti prin filtrul formatiunii.
Liderul PNL a declarat ca nu intelege, avand in vedere cati specialisti are PNL in zona Finantelor, de ce a trebuit sa prelungeasca premierul atat de mult interimatul (click aici pentru a citi).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani