Grid star
eveniment

PREMIERUL INTERIMAR, PRECIZARI DESPRE LOCKDOWN – Ce le-a spus Nicolae Ciuca ministrilor

Premierul interimar Nicolae Ciuca (foto stanga) a vorbit in sedinta de Guvern de vineri, 11 decembrie 2020, despre mult vehiculata inchidere a Romaniei din cauza pandemiei de coronavirus.

Ciuca a spus ca nu va fi un nou lockdown si a infirmat aceasta teorie.

Premierul interimar a anuntat insa ca se prelungeste starea de alerta.

Iata declaratiile facute de Nicolae Ciuca:

“Cateva chestiuni care se afla pe ordinea noastra de prioritati legate de solutionarea problemelor curente. Ieri dupa amiaza a avut loc sedinta Comitetului pentru Situatii de Urgenta. S-au analizat si dezbatut toate aspectele legate de pandemia COVID-19, s-a luat o decizie.

Domnul secretar de stat Arafat a explicat aseara in conferinta de presa faptul ca nu se produc modificari fata de hotararea anterioara, exceptie o face faptul ca se va reglementa modul de transport in interiorul telecabinelor. Va fi un ordin comun al celor doua ministere.

Ca atare, astazi, in sedinta de guvern vom analiza proiectul de hotarare de guvern prin care se va prelungi starea de alerta si cu aceasta ocazie practic infirmam si fake-news-urile prin care se anunta ca se intra in lockdown din nou.

Al doilea subiect care cred ca este foarte important este legat de partea de decizii privind carantinarea unor localitati. Desi avem o cifra constanta a cazurilor de pozitivare, totusi din discutia si analiza pe care le-am avut legate de acest subiect, avem o crestere de pana la 35 de localitati carantinate si, de asemenea, avem o situatie pe care va trebui sa o discutam si sa o analizam legata de cresterea numarului de pozitivari la nivelul Capitalei”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani