Grid star
eveniment

PRETURI MICI LA MAREA NEAGRA – A inceput "Litoralul pentru toti". Tarifele la cazare, pentru toate buzunarele. Incep de la 35 lei. Oferta

Daca v-ati dorit sa mergeti pe litoral, insa preturile mari v-au descurajat, o puteti face incepand de azi. Si asta pentru ca incepand de duminica, 28 august 2022, incepe "Litoralul pentru toti”. Cu preturi mult mai mici decat pana acum.

Potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), cazarea va incepe de la 35 de lei pentru o noapte. Programul social “Litoralul pentru toti”, ajuns la editia cu numarul 41, incepe in 28 august si dureaza pana la finalul sezonului. In aceasta perioada, turistii se pot caza in hotelurile din statiunile de la Marea Neagra la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoana, preturile fiind cu pana la 75% mai mici decat cele din varf de sezon, arata datele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

​ Sejururile se achita si cu vouchere de vacanta

Sejururile pot fi achitate si cu vouchere de vacanta. Pentru o noapte de cazare fara mic dejun, tarifele incep de la 35 de lei de persoana, la un hotel de 3 stele, pentru un sejur de minimum cinci nopti de cazare. Pentru cei care prefera cazare cu servicii de masa all-inclusive, tarifele incep de la 215 lei/noapte/persoana la un hotel de 3 stele, pentru minimum 2 nopti de cazare.

Transport gratuit

O alta veste buna pentru turisti este transportul gratuit in statiunile din nordul litoralului. Primaria Mangalia a scos pe traseu din 1 august 2022 autobuze electrice achizitionate in cadrul unui proiect cu fonduri UE, care vor deservi, gratuit, transportul public in localitate, inclusiv in statiunile Saturn, Venus, Cap-Aurora, Jupiter, Neptun-Olimp.
Potrivit primariei, prin implementarea acestui proiect, Mangalia devine prima localitate din judetul Constanta in care se introduce transportul public ecologic, cu autobuze electrice, fara costuri din partea calatorilor – turisti sau localnici.
"Pe toata perioada sezonului estival, turistii aflati in vacanta, in sudul litoralului, pot circula gratuit cu transportul public, de la gara la hotel sau intre statiuni si oras. Dupa anularea taxei de parcare pentru incurajarea turismului in statiunile Mangaliei, iata ca venim acum cu o noua masura menita sa atraga mai multi turisti in aceasta zona a litoralului”, declara primarul Mangaliei, Radu Cristian.
Gratuitatea se ofera pana la finalizarea proiectului, respectiv decembrie 2023. Edilul a explicat ca, ulterior, va propune Consiliului Local adoptarea unei Hotarari, prin care sa se asigure gratuitatea transportului public si dupa data respectiva.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani