Grid star
eveniment

CRESTEREA PENSIILOR – Guvernul Citu, acuzat: “Daca va contine aceleasi angajamente, adio majorari pana in 2027”

Senatoarea PSD Gabriela Firea acuza ca guvernul condus de Florin Citu a transmis la Bruxelles, prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), fara ca cineva sa ceara, ca va ingheta pensiile, va mari varsta de pensionare, dar si conditia de vechime.

Firea spune intr-o postare pe Facebook ca este un angajament fara respectarea caruia Romania nu va primi banii promisi de la UE!. Senatoarea avertizeaza ca daca forma finala a PNRR va contine aceleasi angajamente, “adio majorari de pensii pana in anul 2027”.

Iata postarea Gabrielei Firea:

“Pensiile si varsta de pensionare sunt in pericol! Guvernul a transmis la Bruxelles, prin PNRR, fara ca cineva sa ceara, ca va ingheta pensiile, va mari varsta de pensionare, dar si conditia de vechime! E scris negru pe alb in documentele ajunse la Comisia Europeana! Este un angajament fara respectarea caruia nu vom primi banii promisi de la UE!
Astazi Citu, Orban si Turcan spun ca nu au de gand!
Dar, verba volant, scripta manent!
Si nu e prima data cand mint cu nonsalanta!
Atentie, daca forma finala a PNRR va contine aceleasi angajamente, adio majorari de pensii pana in anul 2027!
PSD se va opune vehement si va face uz de toate mijloacele legale si constitutionale pentru a opri angajamentele Guvernului austeritatii!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani