Grid star
eveniment

CLOTILDE ARMAND A RECUNOSCUT - Ce cautau USR–istii in sala cu voturi

Clotilde Armand a recunoscut ca persoanele care apar in imaginile difuzate de Antena 3 si care se aflau in sala cu buletinele de vot pentru Primaria Sectorului 1 sunt reprezentanti ai USR.

Armand, care se declara castigatoare a alegerilor de la Sectorul 1, desi situatia de acolo este foarte complicata, fiind deschise doua dosare penale in care se cerceteaza o posibila fraudare a votului, a incercat sa explice si ce cautau USR – istii.

Nebunie totala cu privire la alegerile pentru alegerea primarului Sectorului 1. De patru zile, atat Clotilde Armand, cat si Dan Tudorache, actualul primar, acuza fraude la vot. Bomba a venit insa miercuri seara, atunci cand Antena 3 a difuzat imagini care arata reprezentanti ai USR aflati in sala in care se aflau voturile (click aici pentru a citi).

Clotilde incearca sa explice

Clotilde Armand a insailat o explicatie. Membra USR sustine intr-o postare pe Facebook ca presedintele BES 1 a decis sa fie numarate semnaturile votantilor de pe listele electorale permanente, complementare si suplimentare, pentru a vedea daca numarul acestora corespunde cu numarul semnaturilor votantilor: “Presedintele BES 1 ne-a invitat conform legii sa mergem cu el, in calitate de candidati - observatori, pentru a ne convinge ca procesul este transparent si nu se produc fraude prin manipularea sacilor”.

Clotilde Armand nu a precizat insa daca in momentul in care s -a intrat in sala in care se aflau voturile, in afara de reprezentantii USR se aflau si reprezentantii celorlalte partide.

Pentru ca din informatiile de pana acum, acest lucru nu s-a intamplat.

Iata postarea facuta pe Facebook de Clotilde Armand:

“Poate vreti sa auziti adevarul si ce cautau colegii mei in sala BES 1:

  • in imaginile prezentate publicului la A3 apare si presedintele BES1, procurorul Sprincu Nicolae;
  • Presedintele BES 1 a decis sa fie numarate semnaturile votantilor de pe listele electorale permanente, complementare si suplimentare, pentru a vedea daca numarul acestora corespunde cu numarul semnaturilor votantilor scris in Procesul Electoral;
  • Presedintele BES 1 ne-a invitat conform legii sa mergem cu el, in calitate de candidati - observatori, pentru a ne convinge ca procesul este transparent si nu se produc fraude prin manipularea sacilor;
  • BES 1 era plin la acea ora. Vorbim despre ziua de luni 28 septembrie 2020, putin dupa ora 24. In acea seara BES 1 s-a inchis la ora 02:00 noaptea, noi plecand odata cu membri BES 1 din cladire;
  • cel care cauta si manuieste acel sac este personal tehnic al BES 1. Acesta era pus de procuror sa caute sacii unei sectii de vot un anume Dan - soferul lui Daniel Tudorache, angajat DGASPC Sector 1 pe timpul desfasurarii activitatii BES1, avand calitatea de personal tehnic al BES1;
  • toata aceasta manipulare ordinara orchestrata de PSD prin A3 este pentru intimidarea procurorului, presedintele BES 1, care astazi are de luat o decizie la sesizarea PSD de anulare a scrutinului (asta daca ati urmarit declaratia lui Marcel Ciolacu, in care spune ca procurorul este si el implicat). Nu noi suntem vizati de acest macel mediatic, procurorul, presedinte BES 1 este cel vizat.

    Dati mai departe sa stie toata lumea cat de mizerabili sunt pesedistii si trompetele lor”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani