Grid star
antreprenoriat

PREMIERUL, VESTI BUNE PENTRU HORECA – Ar putea sa nu mai depinda de rata de incidenta. Care este conditia

Premierul Florin Citu a declarat ca sectorul Horeca ar putea sa nu mai depinda de rata de incidenta pentru functionare daca toti angajatii vor fi vaccinati.
Este o ipoteza de lucru pentru data de 1 iunie, cand se pregateste revenirea la normalitate:

“Toate masurile pe care le-am luat au fost de la cele mai simple la cele mai drastice. Acum o sa fie la modul invers. Daca o sa avem toate persoanele vaccinate in sectorul Horeca, putem sa discutam sa nu mai depinda sectorul horeca de rata de incindeta, sau sa depinda altfel, sa nu mai fie ca in alte sectoare”.

Testare la intrarea in restaurant

Reprezentantii din domeniul Horeca au anuntat ca iau in calcul testarea clientilor la intrarea in interiorul restaurantelor.
Acestia s-au intalnit in 6 aprilie 2021 cu premierul Florin Citu pentru a discuta masurile care pot fi luate astfel incat industria sa fie repornita de la 1 iunie, termenul avansat de premier pentru revenirea la normalitate.
Pretul testelor va fi suportat de operatorii economici, a declarat Dragos Petrescu, secretar general al Organizatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor (click aici pentru a citi).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani