Grid star
camere de comert

PRESEDINTELE CCIR ACUZA O CAMPANIE DE DEZINFORMARE CU PRIVIRE LA ROMEXPO – Planurile pentru revitalizarea zonei

Planurile pentru revitalizarea zonei unde se afla acum pavilionul expozitional Romexpo au determinat o campanie de dezinformare dusa la extrem impotriva Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a declarat la Newsweek LIVE presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban.
Mihai Daraban a explicat, la Newsweek LIVE, de ce a retrimis presedintele Romaniei in Parlament legea CCIR, care sunt planurile pentru complexul Romexpo, dar si despre terenul care a fost dintotdeauna al Camerei.

Adevar istoric

Potrivit sefului CCIR, presedintele Klaus Iohannis nu a respins legea Camerei pe oportunitate.
Referitor terenul de la Romexpo, daraban a tinut sa precizeze ca: "aici a fost vorba despre un complex de dezinformari duse la extrem, nu am crezut ca poate fi rastalmacit un adevar aproape istoric, sa nu tii cont ca acest teren a fost dintotdeauna al Camerei de Comert, ca deasupra acelui teren in forma lui de gazon exista platforme, exista cladiri care sunt in proprietate privata, care sunt in contabilitate.
In primul rand s-au sters zeci de ani de istorie, terenul acesta existand din 1958, dat Camerei de Comert a Romaniei, sau Camera de Comert Exterior a Romaniei. Nici Ceausescu n-a desfiintat Camera pentru ca existau omologi in strainatate, existau modele consacrate
".
Despre primirea in folosinta a terenului de la Romexpo pentru o perioada de 49 de ani, Daraban spune ca: "acest lucru a fost posibil, in primul rand, pentru continuitatea activitatii de targuri si expozitii”.

Iata interviul oferit de presedintele CCIR

https://www.youtube.com/watch?v=opjKetDomtA&t=39s

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani