Grid star
camere de comert

PRESEDINTELE CCIR, MESAJ PENTRU DACIAN CIOLOS – Mihai Daraban a reactionat dupa atacurile USR pe tema Proiectului Romexpo: “Nu mai dezinformati opinia publica”

Lumea Banilor publica reactia Presedintelui Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban (foto), vizavi de atacurile repetate ale USR pe tema legii care trece terenul de la Romexpo in proprietatea CCIR. Seful Camerei de Comert i-a transmis un mesaj lui Dacian Ciolos.

Iata reactia presedintelui Camerei de Comert:

"Excelenta, Domnule Presedinte, va rog din suflet nu mai dezinformati opinia publica. Legea este un drept istoric al Camerei de Comert. Noi am fost infiintati prin Lege Speciala de Statul Roman. Nu ca am vrut noi. S-a dorit un model occidental de business. Eu sunt sl 6-lea Presedinte dupa Revolutie. Va rog, nu mai persistati in aceste atacuri. Sunt gata pentru un test poligraf cu intrebarea: 'Aveti un interes personal cu aceasta Lege?'. Dar sa faca testul si Domnii Drula si Voiculescu. Atat vroiam sa va spun. Multumesc de intelegere”, este mesajul transmis lui Dacian Ciolos de catre presedintele CCIR, Mihai Daraban.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani