Grid star
banci

PROGRAMUL NOUA CASA – Oferta CEC Bank

1,90% este marja de dobanda, la programul “Noua Casa”, oferit de CEC Bank. Programul poate fi accesat in oricare dintre cele 1.000 de unitati ale CEC Bank. Startul s-a dat la 11 septembrie 2020.

Concret, marja de dobanda este de 1,90%, adica sub nivelul 2% din ofertele strandard de pe piata. Procentajele sunt valabile exclusiv persoanelor care isi incaseaza salariile prin CEC Bank, potrivit unui comunicat emis de CEC Bank, vineri, 11 septembrie 2020.

Mai mult, printre beneficiarii programului "Noua Casa" se numara si romanii din Diaspora, care detin permis de munca si de sedere. Ambele fiind eliberate de autoritatile din statul respectiv.

Datele estimate in comunicat ne arata faptul ca, banca prevede o rata a dobanzii de 4,31% raportat la moneda nationala. Iar in avantaj persoanele care incaseaza salariul prin CEC Bank, ci nu prin alte banci.

De asemenea, CEC Bank nu percepe comisioane de analiza / acordare, implicit comision de administrare pentru creditele aferente programul “Noua Casa.”

Totusi, 0,40% reprezinta comisionul de gestiune aferent garantiei de stat.

Iata un exemplu de calcul pentru “Noua Casa”, raportat la un salariul mediu pe economie, unde exista doi soti (3.400 lei net / luna / pers, fara alte rate):

Valoare credit: 540.000 lei, adica echivalentul a 111.000;

Durata: 25 de ani;

Rata lunara: 2.944 lei (daca incaseaza salariile prin CEC Bank);

DAE: 4,39%, mai este subliniat in comunicatul CEC BANK.

* Cititi aici comunicatul integral emis de CEC BANK

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani