Grid star
eveniment

RESTRICTII PENTRU NEVACCINATI – Florin Citu recunoaste ca se discuta: “Cand vom lua o decizie, vom prezenta”

Se discuta in coalitia de guvernare despre posibilitatea introducerii de restrictii pentru romanii care nu s-au vaccinat.
Primul care a anuntat acest lucru a fost vicepremierul Dan Barna, care a declarat ca s-a discutat ca in weekend sa mearga la mall doar persoanele vaccinate (click aici pentru a citi).

Si premierul Florin Citu a confirmat ca se discuta despre restrictii, insa a precizat ca pana acum nu s-a luat vreo decizie in acest sens. Intrebat daca in restaurante, baruri, vor avea voie doar cei vaccinati, premierul a spus ca in momentul in care se va lua vreo hotarare, se va anunta. Citu a tinut insa sa precizeze ca “suntem pregatiti sa depasim pandemia”.

Iata intrebarea adresata premierului:

In restaurante, baruri, hoteluri vor avea voie doar cei vaccinati?

Iata raspunsul lui Florin Citu:

Nu s-a luat nicio decizie in acest sens si le spun colegilor mei ca nu are sens sa aruncam in spatiul public ceea ce noi discutam acum. Cand vom lua o decizie, vom prezenta.
Dar deciziile le luam dupa ce avem propunerile celor de la INSP, specialisti, apoi luam o decizie. Suntem pregatiti nu numai de valul patru. Suntem pregatiti sa depasim pandemia, de fiecare data. Sunt sigur ca si Ministerul Sanatatii este pregatit. 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani