Grid star
eveniment

SE ANUNTA POSIBILE NOI MASURI DE RELAXARE IN BUCURESTI – Iata care ar fi acestea

Prefectul Capitalei, Alin Stoica (foto), anunta posibile masuri de relaxare in Bucuresti, dupa ce DSP a anuntat o incidenta de 2,42 la mie, in continua scadere.

Prefectul a declarat la Digi24 ca daca actualul ritm de scadere al ratei de infectare se mentine, Capitala ar putea ajunge chiar in aceasta luna la pragul de 1,5 la mie, ceea ce ar insemna o noua relaxare a actualelor masuri.
"Cateva dintre masurile respective sunt cresterea capacitatii salilor de spectacole si restaurantelor, ele ar putea functiona la capacitate de 50%, de asemenea, spectacole de tip drive-in sau spectacole in aer liber cu cel mult 300 de participanti. Avand in vedere ca vine vara si asteptam genul acesta de evenimente, spectacole, coroborat cu un numar mai mare de oameni care sunt vaccinati, lucrurile ar putea sa arate chiar bine”.

Scenariu pesimist

Prefectul spune ca exista si scenariul pesimist de a reveni in scenariul rosu, in urmatoarele saptamani, din cauza minivacantei de Paste si 1 Mai, cand nu toti oamenii au respectat masurile sanitare".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani