Grid star
companii

SABOTAREA KAUFLAND – Indemnul avocatului Gheorghe Piperea: “Boicotati Kaufland si chiar si lantul-frate, Lidl, care apartine aceluiasi concern german, detinut de prima familie de multimiliardari germani!”

Romanii trebuie sa ocoleasca hipermarketurile Kaufland si Lidl. Indemnul la boicot apartine cunoscutului avocat Gheorghe Piperea (foto 1).

Reactia avocatului Piperea a avut loc marti, 23 noiembrie 2021, dupa decizia Kaufland de a delimita cu un gard spatiul din magazinele sale (foto 2), astfel incat persoanele nevaccinate sa nu aiba acces in anumite zone (click aici pentru a citi). O masura considerata de Piperea specifica unui regim nazist.

Pe langa boicotarea Kaufland si Lidl (ambele detinute de acelasi concern german), Piperea propune formularea unor reclamatii catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) si Consiliul National de Combatere a Discriminarii (CNCD) in care sa se ceara inchiderea celor doua magazine pentru o perioada de cel putin sase luni.

Iata comentariul avocatului Gheorghe Piperea facut pe pagina sa de Facebook:

Boicotati acest lant de super-marketuri! Boicotati Kaufland si chiar si lantul-frate, Lidl, care apartine aceluiasi concern german, detinut de prima familie de multimiliardari germani!

Reclamati aceste magazine la ANPC si la CNCD! Cereti inchiderea lor pe cel putin 6 luni! Nu suntem in ghetourile Varsoviei din 1939-1944!

Luati atitudine chiar daca sunteti 'imunizati'! Nu doar ca toti suntem cetateni cu drepturi egale si libertati, dar cei care acum au convingerea ca au drepturi pentru ca au doza 'completa', maine nu vor mai fi atat de liberi - nu daca se va impune obligativitatea dozei a treia! Sau a patra - a enspea!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani