Grid star
eveniment

SCANDAL LA VARFUL LIBERALILOR? - Orban si Citu, torpilati in Parlament: “Avem un presedinte PNL care pare ca saboteaza guvernul. Premierul pare depasit complet”

Declaratii taioase facute de liderul deputatilor PSD Alfred Simonis la adresa liderului PNL Ludovic Orban, a premierului Citu, si a intregii coalitii de dreapta.

Simonis i-a cerut miercuri, 26 mai 2021, lui Orban, in plenul reunit al Parlamentului cu ocazia discutiilor privind Planul National de Redresare si Rezilienta sa-l puna pe premierul Florin Citu sa-l prezinte, „daca va mai asculta”.

Simonis a declarat ca pare ca liderul PNL saboteaza guvernul si submineaza premierul, in perspectiva congresului, dar si ca Florin Citu pare depasit complet.

Iata declaratiile facute de Alfred Simonis:

“Daca mai aveti influenta asupra lui, domnule presedinte PNL (Ludovic Orban-n.r.), daca va mai asculta, o sa vedem, poate il invitati sa faca prezentarea (…). Avem un presedinte PNL care pare ca saboteaza guvernul si submineaza premierul in perspectiva congresului. Premierul pare depasit complet. Vicepremierul USR e preocupat sa-si rezolve problemele in justitie”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani