Grid star
eveniment

SE DESCHIDE METROUL DIN DRUMUL TABEREI – Anuntul primarului Gabriel Mutu

Dupa multi ani de asteptari, marti, 15 septembrie 2020, se deschide metroul din Drumul Taberei, potrivit declaratiilor ministrului Transporturilor, Lucian Bode. Iar primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu face un anunt important pentru locuitorii cartierului, dar si pentru cei din Sectorul 6.

Concret, Mutu anunta ca dupa deschiderea metroului din Drumul Taberei va schimba fata acestui cartier.

Ani de zile, locuitorii din Drumul Taberei, ca de altfel toti cei care au tranzitat aceasta zona, au trebuit sa indure un calvar din cauza lucrarilor la metrou. Iar ceea ce nu se stie este faptul ca primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu se afla in imposibilitatea de a efectua investitii si de a implementa proiecte de modernizare a Bulevardului Drumul Taberei, intrucat aceasta artera a fost predata catre Ministerul Transporturilor, care ulterior a dat-o in administrarea companiei care lucreaza la metrou (click aici pentru a citi).

Lucrari de modernizare dupa ce se deschide metroul din Drumul taberei

Insa, acum ca lucrarile s-au terminat, Mutu face un anunt important pentru locuitorii acestui cartier, dar nu numai. Primarul Sectorului 6 a declarat pentru Lumea Banilor ca in momentul in care Bulevardul Drumul Taberei sau macar portiunile finalizate vor ajunge din nou in administrarea autoritatii locale, vor incepe lucrari de modernizare a arterei, constand in realizarea de parcari, intretinerea spatiilor verzi si crearea de piste pentru biciclisti:

https://youtu.be/JC2mUvPb8AA


“Foarte multi nu stiu, si vreau sa le spun acum – Bulevardul Drumul Taberei a fost predat catre Ministerul Transporturilor pentru realizarea investitiei la magistrala 5. In momentul in care aceasta lucrare va fi gata si se face transferul inapoi catre municipalitate, respectiv in administrarea Sectorului 6, tot ceea ce inseamna Bulevardul Drumul Taberei eu personal, in calitate de viitor primar, il voi moderniza si il voi face utilizabil asa cum am facut din Bulevardul Iuliu Maniu cel mai frumos bulevard din Bucuresti".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani