Grid star
punguta cu doi bani

Se pregateste o noua cenzura. Werner doarme linistit dupa tragedia din Neamt (Video)

* In ciuda faptului ca in Romania Constitutia interzice explicit orice forma de cenzura, Facebook insista in obraznicie si anunta ca va infiinta un adevarat Minister al Adevarului pentru tara noastra, care sa puna cizma pe asa-zisele „stiri false”. Or, am vazut deja cat de politizata este aceasta notiune. Mai exact, Facebook va lansa, in parteneriat cu agentia de presa France Press (AFP), un program de verificare a stirilor, iar atunci cand va depista un asa-zis „fake news”, ii va limita vizibilitatea si chiar le va taia veniturile din publicitate paginilor care distribuie presupusa stire falsa. Din cate intelegem, o serie de jurnalisti din Romania vor face parte din acest Minister al Adevarului. Dumneavoastra pe ce persoane pariati si mai ales la ce institutii media credeti ca lucreaza acesti ziaristi?

* Presedintele Klaus Iohannis nu se simte cu nimic vinovat pentru incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, care a luat deja 11 vieti. Daca fix in urma cu cinci ani, dupa focul din clubul Colectiv, Werner zbiera ca premierul Victor Ponta sa demisioneze, de data aceasta acelasi Iohannis nu doar ca a scrasnit ca nu se simte cu nimic vinovat pentru ceea ce s-a intamplat in Neamt, dar s-a si repezit sa se ratoiasca la PSD – vesnica lui obsesie.

Afirmatia politicianului a venit cand a fost confruntat cu declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, potrivit careia toti purtam o vina pentru tragedia din Piatra-Neamt.

Iata incalificabila iesire a lui Klaus Iohannis (vezi video):

O afirmatie un pic nerumegata. Nu toti suntem de vina. Sunt de vina cei care au fost la guvernare, cei care au fost la conducere, cei care gestioneaza in judete spitalele judetene si care nu aloca resurse, care n-au alocat resurse, care nu s-au ingrijit de calitatea personalului, care nu s-au ingrijit de calitatea managementului. Si in acest sens, sigur, mai vinovati sunt cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani si au permis ajungerea sistemului de sanatate in aceasta stare. Ma refer, desigur, la marele PSD. Asta este vinovatul moral. Vinovatul tehnic, detaliat, va fi gasit de anchetatori in fiecare caz in parte”.

https://youtu.be/5WO39biZWzQ?t=2122

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani